Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako u kolonu tabele ubaciti promenljivu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Kako u kolonu tabele ubaciti promenljivu

[ Pregleda: 1057 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

slobodanka
Nis

Član broj: 218824
Poruke: 54
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.daka.comze.com


+1 Profil

icon Kako u kolonu tabele ubaciti promenljivu07.03.2013. u 21:21 - pre 84 meseci
Hocu da imam kolonu koja se racuna
Zamisao je da se u kolonu tabele radi UPDATE na sledeci nacin

$result = mysql_query("SELECT * FROM auto");


while($row = mysql_fetch_array($result))
{
$starost_dan = ((time()-$row['vreme']);
echo $starost_dan."</br>";
mysql_query("UPDATE auto SET starost= $starost_dan");
}

Promenljiva $starost_dan se lepo odstampa
ali se u kolonu starost unese samo poslednja izracunata vrednost u svaku vrstu.

Gde gresim
 
Odgovor na temu

dakipro
Dalibor Jovic
Web Developer
Bergen, Norway

Moderator
Član broj: 31848
Poruke: 1791
*.80-202-253.nextgentel.com.

Sajt: norway.dakipro.com


+190 Profil

icon Re: Kako u kolonu tabele ubaciti promenljivu07.03.2013. u 21:26 - pre 84 meseci
SET starost= $starost_dan WHERE ID = $id


 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Kako u kolonu tabele ubaciti promenljivu

[ Pregleda: 1057 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.