Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Gridview datepicker

[es] :: .NET :: ASP.NET :: Gridview datepicker

[ Pregleda: 1449 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

usbb
amer leko
banja luka

Član broj: 126998
Poruke: 45
178.77.13.*



+1 Profil

icon Gridview datepicker19.12.2012. u 19:29 - pre 139 meseci
Imam običan gridview u asp.netu koji ima klasičnu funkciju update-a. Na klik update-a polja postaju editabilna za unos.
Pokušavam da polje gdje se unosi datum nekako uljepšam postavljanjem datepickera ili bar maske za unos?

Pokušavao sam jquery-om al mi ne ide nikako...

<asp:BoundField DataField="EXCDATUM" HeaderText="Datum"
SortExpression="EXCDATUM" DataFormatString="{0:dd.MM.yyyy}" >
<ControlStyle CssClass="calendar" />

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function () {

$(".datepickers").datepicker();
});


pokušavao sam ovaj BoundFiled pretvoriti u templatefield te u texbox dodati da je class="datepicker" ali nece..
Ako moze neko pomoci ..

Hvala
 
Odgovor na temu

Dejan Carić
Oslo, Norway

Član broj: 230976
Poruke: 232
82.117.199.*

Sajt: www.dcaric.com


+26 Profil

icon Re: Gridview datepicker10.01.2013. u 15:34 - pre 138 meseci
Zameni BoundField sa TemplateField:

Code:

<asp:TemplateField HeaderText="Datum">
    <ItemTemplate>...</ItemTemplate>
    <EditItemTemplate>...</EditItemTemplate>
</asp:TemplateField>


Kada se radi listing, prikazaće se ItemTemplate, kada klikneš na Edit prikazaće se EditItemTemplate.
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: ASP.NET :: Gridview datepicker

[ Pregleda: 1449 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.