Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pokretanje Paradox baze iz Codegear C++ Builder 2009

[es] :: C/C++ programiranje :: C/C++ za početnike :: Pokretanje Paradox baze iz Codegear C++ Builder 2009

[ Pregleda: 852 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dzesika60
ucenik

Član broj: 172159
Poruke: 29
*.goranjesic.net.



Profil

icon Pokretanje Paradox baze iz Codegear C++ Builder 200906.12.2012. u 15:30 - pre 89 meseci
Pozdrav,
problem je sledeci :kada na formu u Codegear C++ postavim komponentu TTable sa palete BDE , i pokusam da u propertisu upisem Database name pojavljuje se poruka :
An error occurred while attempting to initialize Borland Database Engine.
Da li je potrebno jos nesto podesiti?
inace baza podataka je snimljena na disku (kreirana kao Database Desktop u Paradox 7) na kome se i kreira aplikacija.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: C/C++ za početnike :: Pokretanje Paradox baze iz Codegear C++ Builder 2009

[ Pregleda: 852 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.