Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako da generisem barcode iz Borland C++ 5

[es] :: C/C++ programiranje :: Kako da generisem barcode iz Borland C++ 5

[ Pregleda: 2760 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Mirko Rajkovača
Subotica

Član broj: 18458
Poruke: 119
*.ptt.yu



Profil

icon Kako da generisem barcode iz Borland C++ 505.03.2004. u 10:37 - pre 213 meseci
Kako da generisem barcode iz Borland C++ 5?
Dobrodošao je svaki algoritam ili neka besplatna komponentna koja može da posluži u ovu svrhu!

Hvala!
Razlika izmedju softvera i hardvera je:
Softver je nesto sto mozes psovati, a hardver je... pa hardver je nesto sto mozes sutati
 
Odgovor na temu

darkosos
Darko Šoš
Beograd

Član broj: 5053
Poruke: 1131
*.ptt.yu



+64 Profil

icon Re: Kako da generisem barcode iz Borland C++ 505.03.2004. u 12:29 - pre 213 meseci
http://www.adams1.com/pub/russadam/info.html#Specs

Upravo završavam jedan programčić na tu temu, samo malo za*ebanije - dešifrovanje bar koda sa slike koja je napravljena digitalnim fotoaparatom.
Obrnuto bi trebalo da bude mnogo lakše. Pročitaj specifikacije i udri.
 
Odgovor na temu

Mirko Rajkovača
Subotica

Član broj: 18458
Poruke: 119
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Kako da generisem barcode iz Borland C++ 505.03.2004. u 15:23 - pre 213 meseci
Hvala ti! Baš mi je to bilo potrebno!
Razlika izmedju softvera i hardvera je:
Softver je nesto sto mozes psovati, a hardver je... pa hardver je nesto sto mozes sutati
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Kako da generisem barcode iz Borland C++ 5

[ Pregleda: 2760 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.