Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Cookie problem sa login formom

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Cookie problem sa login formom

[ Pregleda: 894 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

timi263057

Član broj: 45947
Poruke: 241
*.xnet.hr.



+1 Profil

icon Cookie problem sa login formom23.07.2012. u 21:32 - pre 124 meseci
jel može netko pogledat ovaj login. radi mi u chrome i firefox ali ne u operi i IE.
kad se logira, odvede ga na novu stranicu gdje piše "welcome user" ili "not logged it". U Operi i IE mi piše not logged iako se logiram

Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

timi263057

Član broj: 45947
Poruke: 241
*.xnet.hr.



+1 Profil

icon Re: Cookie problem sa login formom24.07.2012. u 12:40 - pre 124 meseci
našao sam grešku. bila je što nisam trebao napisati domenu u setcookie()
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Cookie problem sa login formom

[ Pregleda: 894 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.