Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

prebacivanje sa pre-paid na post-paid

[es] :: Mreže i novosti :: Telenor - korisnički servis :: prebacivanje sa pre-paid na post-paid

[ Pregleda: 4727 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

stargatenow

Član broj: 9811
*.eutelsat.net

+3 Profil

icon prebacivanje sa pre-paid na post-paid02.03.2004. u 09:31 - pre 240 meseci
U korisnickom servisu u Kosovskoj su mi rekli da nije moguce preci sa pre na post paid (broj 063/8-xxx-xxx). Zanima me zbog cega je to tako i da li ce u buducnosti tako nesto biti omoguceno.

Odgovor na temu

Korisnicki Servis
Beograd

Član broj: 19795
*.mobtel.co.yu

Sajt: www.mobtel.co.yu

icon Re: prebacivanje sa pre-paid na post-paid02.03.2004. u 09:44 - pre 240 meseci
Mogli ste i njih da pitate ... :)

Tehnički je (za sada) neizvodljivo, način funkcionisanja postpaid i prepaid sistema je potpuno različit. Dok je prebacivanje postpaid-na-prepaid bilo moguće na "zaobilazan" način, obrnuto nije moguće.

Da li će, i kada će biti omogućeno - za sada nemam informaciju. Ako i kada bude, proslediću ...

Odgovor na temu

ritam_vozi_vozi
BGDorćol, Šipka SRBIJA

Član broj: 21600
*.f.bg.ac.yu

icon Re: prebacivanje sa pre-paid na post-paid02.03.2004. u 15:12 - pre 240 meseci
Pitao sam ih i naravno da su odgovorili da ne moze. Zato slaba vajda od njih, nego sam ja i postavio ovde pitanje jer znam da je to moguce uraditi e sad zasto to nezele da urade to je druga stvar. Cak je i bilo akcija kad je moglo da se prebaci, a koliko znam sada, moguce je prebaciti se sa pre na postpaid.

Odgovor na temu

Milan Andjelkovic
System Engineer, Radijus Vektor
Beograd

Član broj: 4476
*.vdial.verat.net

Jabber: mangel@elitesecurity.org
Sajt: www.linkedin.com/in/milan..

+8 Profil

icon Re: prebacivanje sa pre-paid na post-paid02.03.2004. u 23:35 - pre 240 meseci

Da li na mogućnost prebacivanja utiče nekadašnja pripadnost post-paid korisnicima? Konkretno, nekada sam bio post-paid (6-cifreni broj) pa sam prešao na pre-paid; da li bih sada mogao da se vratim na post? (načuo sam ovakvu priču nekada, pa zato pitam)

ex.mangel

"Sišla je stepeništem kao klavirom."

Stay in the house...

OV SM
LA PK

Odgovor na temu

Korisnicki Servis
Beograd

*.mobtel.co.yu

icon Re: prebacivanje sa pre-paid na post-paid03.03.2004. u 07:41 - pre 240 meseci
Da razgraničimo:
PREpaid je ono što se popularno naziva "na dopunu"
POSTpaid - "na račun"

@Ritam
Brojevi 7XXXXXX, 8XXXXXX, kao i od skora popularni 1XXXXXX su brojevi u centrali predviđeni kao prepaid i tako su u sistemu i instalirani. Tehnički je neizvodljivo da se BILO KOJI od brojeva na 7 i 8 sa PREpaid sistema prebace na POSTpaid.

Akcije "prebacivanja" bile su aktuelne pre tri godine, a i tada je u pitanju bio obrnut proces - POSTpaid na PREpaid.

Sada nije moguća ni jedna ni druga opcija.

@Mangel
Upravo tako! Taj broj ne počinje na 7 ili 8 i bez ikakvih problema postoji mogućnost "povratka" na POSTpaid.

Odgovor na temu

vivicav
vojvodina

Član broj: 2199
195.178.35.*

Sajt: www.mastonbi.co.rs

icon Re: prebacivanje sa pre-paid na post-paid23.03.2004. u 22:12 - pre 239 meseci
Vidis, a u MTS centrali je to moguce i cak je od 1.decembra pa na ovamo to uradjeno, otprilike, 20000 puta...

Odgovor na temu

Korisnicki Servis
Beograd

*.mobtel.co.yu

icon Re: prebacivanje sa pre-paid na post-paid24.03.2004. u 07:29 - pre 239 meseci
Point being?
Citat:
Nemojte očekivati od Korisnickog Servisa:

- Da se uključuje u beskonačne diskusije na principu "ko je bolji",

Odgovor na temu

Dejan Krstic

Član broj: 479

+1 Profil

icon Re: prebacivanje sa pre-paid na post-paid24.03.2004. u 12:29 - pre 239 meseci
Tacno. Korisnik je dobio odgovor na pitanje i stvarno nema svrhe sad raspravljati do besvesti.

Odgovor na temu

[es] :: Mreže i novosti :: Telenor - korisnički servis :: prebacivanje sa pre-paid na post-paid

[ Pregleda: 4727 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.