Neverovatna je stvar koliko ljudi hvali i Alfe i Airlive kartice pa jos te ova je bolja te ona no da skratim pricu ,platio sam skolu ( kupio sam Airlive wl-1700USB ) i razocarao se maksimalno u Airlive posto negde procitah da je jaca duplo od TP LINk TL-WN7200ND koju sam posedovao ,te da je stabilna u radu pa sta znam evo ovde da je bolja od Alfe ( kakav li je tek to krs mogu misliti ) itd ...
Testirao sam je 2 nedelje i na kraju odnesem u prodavnicu gde sam kupio i zamolim prodavca da probam drugu karticu naravno isti model cisto da razbijem sumnju da mi je zapao komad sa felerom no na moju zalost nije bilo greske , ta kartica tako radi ...
Od 20-tak mreza u dometu videcete na prvoj slici da su samo 3 upotrebljive kod Airlive , o ostalim mrezama na drugoj slici necu ni komentarisati ( toliko o stabilnosti u radu )..
Ova moja prica ipak ima srecan zavrsetak , ponovo sam ponosni vlasnik TL-WN7200ND kartice i kako ono neko rece " dok ne probam lava ,svinja je za mene kralj zivotinja "
Ne stvarno , i dalje me interesuje USB adapter ili AP ( client mode ) za prijem wireless signala ali samo ukoliko je zaista bolji od mog TP LINK-a i naravno sa dokazima jer u " rekla kazala " vise ne verujem
Nadam se da sam ovim tekstom nekome i pomogao ...
Pozdrav