Ono što tražiš je Ok, ali ne zaboravi da je eBusiness toliko već uzeo maha u celom svetu (na žalost kod nas samo teorijski) da retko ko više i piše opšte tekstove na ovu temu - to je kao kad bi pisao uopšteno o ekonomiji (iako sam ekonomista mislim da ne bih znao odakle da počnem).
Ukoliko te ePoslovanje ozbiljno zanima mogao bi da kreneš sa studijama ili pds-om na fonu, a ako su ti samo trenutno potrebne informacije kao sredstvo da ostvariš neki cilj slobodno mi se obrati na mail i rado ću ti pustiti nešto od toga nazad.
Vrlo je bitno da razgraničiš trebali ti eBusiness ili iBusiness, jer u prvu grupu spadaju i bar kodovi, faksovi, trenutno popularne fiskalne kase, odnosno sve ono što je bazirano na elektronskim osnovama, dok je druga grupa usresređena na internet poslovanje konkretno.
Kao i mnogo toga (eBanking, eBroking, eCommerce, eProcurement, eGovernment...) eLearning je sastavni deo eBusiness-a, pa slobodno potraži adekvatnu pomoć na Internetu ukoliko ne uspeš sam da dođeš do rezultata svoje pretrage.
Pozdrav
Canon EOS 40D, EF-S 17-85mm F/4-5.6 IS USM, EF 50mm f/1.8