Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!

[es] :: Web dizajn i CSS :: Kritike :: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!

[ Pregleda: 4101 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Wooyke
Petar Petrovic

Član broj: 20181
Poruke: 160



+2 Profil

icon Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!21.02.2004. u 16:22 - pre 230 meseci
http://www.geocities.com/vujkebb88/index.htm

--- sajt je samo preview,nije postavljen na pravi domen i linkovi ne rade ---

dalje informacije o kritikama na temi ES/Web Dizajn/Kritike/ http://http://www.geocities.com/vujkebb88/index.htm PREVIEW sajta "




molim vas dajte svoje kritike i ocene o sajtu.
hvala
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
212.62.59.*



+11 Profil

icon Re: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!21.02.2004. u 16:52 - pre 230 meseci
Na nekoliko mesta tekst se preklapa sa slikama ili spada iz okvira... a i samo okviri nisu bas najbolje uravnjani.... gledano iz Mozilla Firebird 0.7
 
Odgovor na temu

Wooyke
Petar Petrovic

Član broj: 20181
Poruke: 160



+2 Profil

icon Re: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!21.02.2004. u 22:47 - pre 230 meseci
Samo da dodam - na naslovnoj strani sajta pise lepo - Internet Explorer ( optimizovano je ISKLJUCIVO za njega !!!





----- jos kritika ili da stavljam sajt ? ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?!!!! -----------
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
212.62.59.*



+11 Profil

icon Re: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!22.02.2004. u 01:48 - pre 230 meseci
Utoliko gore. Eto sam si pomenuo zestok nedostatak na sajtu...
 
Odgovor na temu

dmc
system administrator
DeathCity

Član broj: 1373
Poruke: 115
195.252.113.*



Profil

icon Re: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!22.02.2004. u 04:55 - pre 230 meseci
Imas jos puno posla!>!>!> BTW serenity je ime mog hosta ;)))))))))

[[email protected] /]# uname -a
Linux serenity.localdomain 2.4.23 #1 Wed Dec 24 03:19:44 CET 2003 i686 unknown
[[email protected] /]#

;))))))))
>>-!dmc/dtc!-<< >> http://linux.blog.co.yu <<
 
Odgovor na temu

Wooyke
Petar Petrovic

Član broj: 20181
Poruke: 160



+2 Profil

icon Re: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!22.02.2004. u 12:27 - pre 230 meseci
haha "tvog hosta" ... ups ))
sorry nije frka da promenim sliku i naslov itd... to cu brzo .... ne brini

i sto " zesci nedostatak " - znam da dosta ljudi koristi IE, ali i Mozillu i ostale ...
ali dosta sajtova je optimizovano za IE zar ne ??

kako mislite da optimizujem za sve ?!
 
Odgovor na temu

kUdtiHaEX
Beograd, Yugoslavia

Član broj: 3372
Poruke: 2598
*.vdial.verat.net

ICQ: 167621705
Sajt: www.webhost.co.yu


+4 Profil

icon Re: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!23.02.2004. u 21:42 - pre 230 meseci
Moj komentar bi bio suvise dugacak, ali sveo bi se na jednu stvar: uradi ti sve to iznova, jer je ovo katastrofa. Ozbiljno ti kazem.
Internet ne cini ljude glupima. Internet cini ljudsku glupost dostupnijom (TM by me)

Webhost Hosting Services
 
Odgovor na temu

broker

Član broj: 2415
Poruke: 8514
212.62.59.*



+11 Profil

icon Re: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!24.02.2004. u 02:47 - pre 230 meseci
Citat:
Wooyke:
kako mislite da optimizujem za sve ?!


Lako, nemoj da optimizujes ni za jedan.


Mada, vrhunac je za sada jedan sajt na kome stoji poruka da je optimizovan za Mozilla Firefox :)
 
Odgovor na temu

dmc
system administrator
DeathCity

Član broj: 1373
Poruke: 115
195.252.113.*



Profil

icon Re: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!24.02.2004. u 22:38 - pre 230 meseci
Citat:
Wooyke:
haha "tvog hosta" ... ups :)))


da mog hosta kuci!?!? sta je tu smesno!?!!?

>>-!dmc/dtc!-<< >> http://linux.blog.co.yu <<
 
Odgovor na temu

spacer
Igor Jovanovic
Beograd

Član broj: 4876
Poruke: 78
*.101.EUnet.yu

Sajt: www.spacerstudio.com


Profil

icon Re: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!25.02.2004. u 17:47 - pre 230 meseci
Ne izgleda loshe, cak shta vishe, lepo izgleda onaj heder...ako ti je prvenac, super, a ako nije, e onda verovatno mozesh bolje...ALI!! One slike, ako ti mislish da ih ostavish u velichinama od po 20Kb i kusur...mora da se shalish! Pod hitno natrag u photoshop ili shta vec, i smanjuj tu velichinu slika, jer se sajt uchitava chitavu vechnost...sad sam video da ti jedan thumbnail ima 138kb!!!!!!! Thumbovi ne treba da prelaze negde oko 7kb...i to je previshe za moj ukus, ali ajde!
Idemo dalje!
 
Odgovor na temu

Wooyke
Petar Petrovic

Član broj: 20181
Poruke: 160



+2 Profil

icon Re: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!01.03.2004. u 21:30 - pre 230 meseci
Citat:
kUdtiHaEX:
Moj komentar bi bio suvise dugacak, ali sveo bi se na jednu stvar: uradi ti sve to iznova, jer je ovo katastrofa. Ozbiljno ti kazem.



Zasto???

Inace ok ostali za slike...sredicu...i nije prvenac? I zasto je sh*t ?!
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Kritike :: Re: Preview Serenity.com-a -- niste odgovorili !!!

[ Pregleda: 4101 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.