Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Preview: Internet marketing obuka - 100% online!

[es] :: E-Marketing :: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!

[ Pregleda: 8834 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Dragan Varagic
Internet konsultant, P2Internet
Novi Sad

Član broj: 4867
Poruke: 1325
195.252.100.*

Sajt: www.draganvaragic.com


+3 Profil

icon Preview: Internet marketing obuka - 100% online!31.08.2003. u 11:34 - pre 202 meseci
Evo, trebalo bi da od prvog septembra zvanično krene s radom online obuka "Internet marketing za menadžere". Ekskluzivno ovde postavljam preview još nedorađenog sistema 100%, jer me zanima vaše mišljenje o onom što se može videti na sajtu

http://pretraga.obuka.net/
 
Odgovor na temu

Gill_Bates

Član broj: 12606
Poruke: 115
*.203.EUnet.yu

Sajt: www.dominatina.com


Profil

icon Re: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!31.08.2003. u 15:11 - pre 202 meseci
Kakva je ovo obuka koja se ne vidi u LITE režimima!!!!????


PS U opšte me ne interesuju komentari tipa, ko još u ovo vreme koristi LITE režime!!!

Lako je tebi, teško je nama POŠTENIMA...
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
*.verat.net

Sajt: localhost


+4 Profil

icon Re: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!31.08.2003. u 15:34 - pre 202 meseci
moram da priznam da mi se baš svidela ideja, i da sam se zagrejao, ali čim sam posetio ovaj link, odmah sam se ohladio.

mislim, da li ste uopšte otvorili ovaj sajt jednom u nekom drugom browseru osim ie6. i to govorim samo o otvaranju jedne (prve) stranice, a ne temeljnu proveru celog sajta..

konkretno, sajt je totalno neupotrebljivu u mozili. pojavljuje se veeeliki horizontalni skrol (zbog loše ugnježdenih tabela), pola linkova blinka na stranici, etc.


i da li u vašoj internet agenciji imate bar jednog CSS stručnjaka? (višestruko i nepravilno ugnježdene tabele, korišćenje slika umesto običnog css-a za vrlo prost mouse-over efekat... takve stvari je lako izvesti da lepo rade čak i u IE ;)


dakle, ovo shvatite kao vrlo dobronamernu kritiku. ne znam ko vam je ciljna publika, ali ja sam bio zainteresovan za ovaj kurs (a uopšte nije ni skup), ali sam se baš ohladio. nisam očekivao to od nekog ko bi trebao da se razume u internet, i "moderne" (5+ godina stare btw) tehnologije. više nisam siguran da mogu da imam poverenja u kvalitet usluga/predavanja vaše agencije. (a i da imam, nisam siguran da bih mogao da pratim kurst online iz mog browsera)
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
*.verat.net

Sajt: localhost


+4 Profil

icon Re: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!31.08.2003. u 18:59 - pre 202 meseci
khm-khm ;)

moram malo da se ispravim, malo da se demantujem, i malo da se izvinim ;)

elem, izgleda da nisu pogrešno ugnježdene tabele (ličilo je na to -- ozbiljno ;) već izgleda neki bug u mozilli. ili to, ili loše korišćenje "width=100%" na par mesta.

u svakom slučaju, još veći previd mi je bio što ipak JESTE korišćen CSS za efekte. prošli put nisam detaljno zagledao.

no, i dalje mi nije jasna tendencija da se koriste tabele u kombinaciji sa css-om, kada je sve ovo lepo moglo da se izvede bez ijedne tabele..

btw, vidim da je sajt skinut online, veorovatno da se ovo ispravi.. ;)

u svakom slučaju, sve najbolje ;)

 
Odgovor na temu

Dragan Varagic
Internet konsultant, P2Internet
Novi Sad

Član broj: 4867
Poruke: 1325
195.252.100.*

Sajt: www.draganvaragic.com


+3 Profil

icon Re: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!01.09.2003. u 00:49 - pre 202 meseci
Prvo bih želeo da skrenem pažnju na naslov ove teme, kao i na komentar koji sam napisao na početku, da sajt nije sasvim završen.

Ispostavilo se da u momentu pisanja ove teme nisam bio u kontaktu s ekipom ljudi koja radi sajt. Greška je u potpunosti moja, ali ne mislim da se bilo šta loše desilo, jer sam tražio komentare - i dobio sam ih :)

Svakako nisam imao nameru da blatim reputaciju ekipe koja radi sajt (infoMedia), jer oni stvarno veoma dobro obavljaju posao i ja sam veoma zadovoljan, a mislim da će u konačnoj verziji sajta (još se radi na sajtu, pa možda još ima bugova) i korisnici biti zadovoljni. Svi smo veoma zahvalni na komentarima Zombie-a.

Sajt je bio skinut sa servera radi dorade, a sada ga ponovo možete videti i komentarisati. Svima nam je želja da napravimo dobar servis.

Što se tiče lite režima - npr. moj sajt ima u proseku preko 40.000 posetilaca mesečno u poslednje vreme, a od kada postoji (sredina 1998. g.) nikada nije bio na nekom domaćem serveru. Prvo vreme mog pojavljivanja na Internetu i ja sam koristio uglavnom jeftinije režime pristupa, ali kada me je nešto stvarno interesovalo, išao sam full na Internet. Nadam se da će deo korisnika koji primarno koriste neki jeftiniji režim rada proceniti da vredi uložiti nekoliko sati više na full Internetu za online obuku. Ako ne... Svi imaju pravo na svoje mišljenje :)
 
Odgovor na temu

Igrutin
Beograd

Član broj: 12862
Poruke: 24
*.verat.net



+5 Profil

icon Re: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!02.09.2003. u 00:02 - pre 202 meseci
Ako ja, na primer, nameravam da otvorim Samostalnu agenciju za Internet marketing, a pri tom nemam mnogo prethodnog iskustva, da li je http://pretraga.obuka.net/ za mene "prava stvar"?

Uzgred, Varagicu, sta se desava sa novosadskim MM College-om, koji je, koliko znam, imao smer za strateski Internet marketing, kao i mogucnost on-line studiranja?
 
Odgovor na temu

Dragan Varagic
Internet konsultant, P2Internet
Novi Sad

Član broj: 4867
Poruke: 1325
195.252.100.*

Sajt: www.draganvaragic.com


+3 Profil

icon Re: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!02.09.2003. u 06:29 - pre 202 meseci
Najšire posmatrano, online obuka "Internet marketing za menadžere" se bavi osnovnim Internet marketing strategijama, koncepcijama i taktikama koje se odnose na konkretne poslove u radu osoba zaduženih za Internet u nekoj firmi.

Sistem je napravljen tako da ste u mogućnosti da besplatno pohađate prvu lekciju obuke. Na sajtu ima i dodatnih materijala, tako da bi trebalo da možete proceniti kvalitet obuke i teme.

Kako prvih stotinu polaznika dobija besplatno knjigu "Vodič kroz raj i pakao Internet marketinga", mislim da će vam to biti dovoljno za inicijalno upoznavanje s iskustvima iz oblasti Internet marketinga. Takođe, mislim da je veoma rizično otvarati samostalnu agenciju za Internet marketing bez dovoljnog prethodnog iskustva.

Što se tiče MM College-a, na adresi http://www.slavicuniversity.com/ imate kontakte da se dogovorite s njima o tome šta želite da pohađate iz materije, obzirom da njihov sistem edukacije podrazumeva samostalan odabir tematike od strane studenta.
 
Odgovor na temu

Dragan Varagic
Internet konsultant, P2Internet
Novi Sad

Član broj: 4867
Poruke: 1325
195.252.100.*

Sajt: www.draganvaragic.com


+3 Profil

icon Re: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!04.09.2003. u 08:10 - pre 202 meseci
Za one korisnike ES-a koji su zainteresovani, nudim popust od 10% za online plaćanje (oni koji hoće offline da plate, neka mi pošalju privatnu poruku), ako se do 12.09. prijave na pohađanje online obuke. Naravno, u cenu je ukljucena i knjiga, ako ste među prvih sto polaznika.

Ovo je ponuda koja ne postoji ni na mom sajtu, ni na sajtu http://pretraga.obuka.net/.
 
Odgovor na temu

MaRaToNcI
Dragan Galic MrVa
Beograd

Član broj: 164
Poruke: 805
*.sbb.co.yu

ICQ: 25826629
Sajt: www.crumbgroup.com


Profil

icon Re: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!04.09.2003. u 12:38 - pre 202 meseci
Tako Vas volim:)
 
Odgovor na temu

overflow
Goran Milosavljević
Integration & Internet Senior
Engineer @ Telenor
Beograd

Član broj: 396
Poruke: 345
*.vdial.verat.net

ICQ: 106825659
Sajt: localhost


Profil

icon Re: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!05.09.2003. u 15:24 - pre 201 meseci
Postovani,

Obzirom da ste kao prvu ciljnu grupu Vase skole naveli studente, a uzimajuci u obzir njihov ekonomski status i potencijal, mislim da bi organizovanje dodatnog, specijalnog (vremenski neogranicenog), popusta bio u meri sa tim.
Sve sto je besmislenije, utoliko je bolje.
 
Odgovor na temu

Dragan Varagic
Internet konsultant, P2Internet
Novi Sad

Član broj: 4867
Poruke: 1325
195.252.100.*

Sajt: www.draganvaragic.com


+3 Profil

icon Re: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!05.09.2003. u 19:43 - pre 201 meseci
Svakako je planirano da se kreira posebni popust za studente i srednjoškolce, ali u narednih mesec ili dva moramo tehnički rešiti offline sistem provere merodavnih knjižica/index-a. Do tada, oni koji to žele, mogu iskoristiti aktuelni popust i poklon knigu :)

Još nema komentara na sadržaj obuke i na sistem njenog prikazivanja (prvenstveno mislim na korisničko viđenje)?
Dobrodošla su nam sva mišljenja, pa i ona negativna :)

P.S. Moram napomenuti da ceo sistem još ne izgleda 100% onako kako je predviđeno (npr. rešenje veličine fontova i sl.), ali je 100% u funkciji.
 
Odgovor na temu

[es] :: E-Marketing :: Preview: Internet marketing obuka - 100% online!

[ Pregleda: 8834 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.