Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prazno polje lozinke md5

[es] :: PHP :: Prazno polje lozinke md5

[ Pregleda: 1429 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

j4m0r3

Član broj: 146455
Poruke: 95
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+19 Profil

icon Prazno polje lozinke md510.11.2011. u 21:01 - pre 120 meseci
Kod izmene lozinke ako korisnik ne zeli da izmeni lozinku a npr zeli da izmeni samo ime , kako da izbegnem ubacivanje lozinke, jer md5 enkripcija , prazno polje takodje enkriptuje i onda menja lozinku?
 
Odgovor na temu

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
95.180.97.*



+256 Profil

icon Re: Prazno polje lozinke md510.11.2011. u 22:32 - pre 120 meseci
Pa proveri prvo da li je prazno polje gde je lozinka pa na osnovu toga update-uj bazu.
Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
Odgovor na temu

j4m0r3

Član broj: 146455
Poruke: 95
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+19 Profil

icon Re: Prazno polje lozinke md510.11.2011. u 22:53 - pre 120 meseci
Pa znam kako se provera da li je polje prazno, ali sta onda ... mozda je bolje da ta promena lozinke bude odvojena, za pocetak, dok ne uvedem mail verifikaciju......
Ipak hvala na odgovoru
 
Odgovor na temu

Milos911
Serbia

Član broj: 219127
Poruke: 1230
77.243.20.*



+303 Profil

icon Re: Prazno polje lozinke md510.11.2011. u 23:16 - pre 120 meseci
Pa ako je polje prazno, nemoj da radis update :) Rece ti Jbyn4e.
Stavis
if($_POST['password'] != ''){
$queryT = ', password = '.md5($_POST['password']);
}
queryT ubacis u standardni query, i to je to...
 
Odgovor na temu

j4m0r3

Član broj: 146455
Poruke: 95
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+19 Profil

icon Re: Prazno polje lozinke md515.11.2011. u 01:35 - pre 120 meseci
Reseno
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Prazno polje lozinke md5

[ Pregleda: 1429 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.