Sta nije ? :)
Ajde malo na youtube pa potrazi dokumente o lovu na Hitlerove naucnike nakon drugog svjetskog rata.
Vidices sta su sve pronasli i sta se sve zataskalo , a projekata u kojima je Hitler naredio pravljenje letjelica izgleda kao NLO ima koliko hoces na tom istom sajtu koji gore spomenuh.. vidices i slike i datume i sve. Ne bih to spominjao da nisam imao argumente. Takodje su vecina vidjenih NLO objekata u tom periodu ustvari bile Hitlerove letjelice. Imas dosta o tome..
Takodje su najvise Rusi i Ameri ganjali te izume i fatali Hitlerove naucnike na kraju rata kad je pala Njemacka.
Sto se tice pada Amerike i Osmanlijsko carstvo su vladali pola milenijuma pa su pali, sto se tice Rimskog Carstva jel si upucen koliko su oni vladali svijetom ?? Pa i oni su pali.. sta je 50 godina za poredjenje takvih superiornih sila koje su izdrzale toliko vremena i opstale toliko vremena da budu super sile??
Jos ce neko iz ovoga izvuci zakljucak kako se ja kao nesto divim Osmanlijama koji su nas tlacili 500god. :)
Samo sam htjeo da kazem da je Amerika sada mozda sila ali da nece biti jos dugo.. vjeruj mi kad Kinezi udare razbucace Amere u paramparcad.. ima da se Amerika razleti kao persun u supi :)