Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

RichEdit (pozicija kursora ?)

[es] :: C/C++ programiranje :: RichEdit (pozicija kursora ?)

[ Pregleda: 1696 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Hallman
Bojan Sala
Beograd, V. Banja

Član broj: 17191
Poruke: 24
*.109.EUnet.yu

Sajt: www.univerzalsoft.com/hs/..


Profil

icon RichEdit (pozicija kursora ?)15.02.2004. u 16:24 - pre 225 meseci
Kako da znam na kojoj se poziciji nalazi kursor u RichEditu (mislim na tekst inidkator "|"), znam samo u pixelima ?!
Pomagajte...
 
Odgovor na temu

MilošV
Podgorica

Član broj: 7996
Poruke: 484
195.66.163.*



+1 Profil

icon Re: RichEdit (pozicija kursora ?)16.02.2004. u 10:06 - pre 225 meseci
Cao :)
RichEdit->SelStart daje poziciju kursora tj. redni broj karaktera gledano od pocetka teksta (ako nista nije selektovano, ako jeste onda daje poziciju prvog selektovanog karaktera)

HTH :)
Tica
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: RichEdit (pozicija kursora ?)

[ Pregleda: 1696 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.