02-06-2011
Telekom Srbija pokrenuo tri nove kampanje:
ADSL kampanja CLICK 50% (kampanja u okviru koje tokom trajanja kompletnog ugovornog perioda korisnik ADSL usluga plaća 50% vrednosti komercijalne cene za izabrani Click paket)
ADSL kampanja ADSL BEZ UGOVORNE OBAVEZE
ADSL i IPTV kampanja HD I ADSL (kampanja u okviru koje korisnici koji zaključe ugovor za servise ADSL i HD IPTV prvu polovinu ugovornog perioda (prvih 12 meseci) plaćaju pretplatu za ADSL u iznosu od 1,18 (sa PDV-om), a drugu polovinu ugovornog perioda plaćaju cenu Click-a 1 za paket Click 4).
S obzirom da mi je pre par dana istekao promotivni period i da su me vratili na brzinu od 1.5 mbita pregledao sam koja mi je najbolja varijanta za buduci ugovor
Trenutno su 3 kampanje telekoma aktuelne, a ja sam se odlucio za trecu, jer je po mojoj racunici povoljnija od ostalih i sutra idem da potpishem ugovor na dve godine.
U svakom slucaju, evo kao informacija za sve vas poshto mi je bilo teshko da nadjem na jednom mestu o kampanjama, a da istovremeno iste jos traju.
U poslovnici Telekoma ove kampanje su mi i potvrdjene kao aktivne u 2011.
'Imagine a school with children that can read and write, but with teachers who cannot, and you have a metaphor of the Information Age in which we live' - Peter Cochranes