Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Trazim partnera za projekat - turisticki apartmani i skole jezika (Barselona, Kosta Brava i London)

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Trazim partnera za projekat - turisticki apartmani i skole jezika (Barselona, Kosta Brava i London)
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 1518 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Projekat2011
Property Contract Manager, Barcelona
Barcelona, Catalonia

Član broj: 286438
*.ipcom.comunitel.net.

icon Trazim partnera za projekat - turisticki apartmani i skole jezika (Barselona, Kosta Brava i London)14.06.2011. u 20:54 - pre 170 meseci
Pozdrav forumasima!

Ne znam da li je zabranjeno traziti partnera za poslovni projekat na ovom sajtu, ali ja mislim da je pravo mesto.

Ukratko, trazim osobu A koja zeli da udje 50-50 u poslovni projekat: Turisticki stanovi, hosteli i skole jezika u Barseloni, na Kosta Bravi, u Londonu i u Edimburgu.

Pritom, skole jezika nisu vezane za turisticke apartmane, tj. stranica bi podjednako sluzila onima koji zele da nadju povoljan smestaj, bez obzira na to da li zele da rezervisu skolu jezika ili ne. Kalendar turisticke ponude mora da bude aktualizovan, i u vecini slucajeva omoguciti rezervisanje online.

Osoba A:

1. pravi funkcionalnu web stranicu koja se brzo ucitava, dopusta online rezervisanje i potpuno je Google friendly
2. odrzava web stranicu i njene sadrzaje
3. aktivno radi na poboljsavanju pozicioniranja na Google-u, besplatno oglasavanje na drugim Web stranicama, forumima i sl.
4. kompletan online marketing

Osoba B bih bila ja i ono sto nudim je kompletno donosenje sadrzaja, tj:

1. Sklapanje ugovora sa vlasnicima turistickih apartamana i hostela na pomenutim destinacijama. Tesko sklopiti ugovore sa klauzulom kalendara online, jer vlasnici ne zele da aktualizuju svoj kalendar. Moguca opcija "on request".
2. Sklapanje ugovora sa vlasnicima i menadzerima skola jezika.
3. Organizovanje specijalnih turistickih tura i ucenja jezika na neobicnim mestima (npr., grupa studenata 7 dana intenzivnog kursa engleskog jezika sa profesorom izvornim govornikom tj. Englezom u vili s bazenom na Kosta Bravi, i sl.)
4. Copywriting i prevod na engleski i spanski, eventualno pronalazenje prevodilaca za druge jezike

Vec sest godina radim u Barseloni u agencijama za turisticke apartmane. Radila sam u jednoj svajcarskoj (pionir u sektoru), a trenutno sam u jednoj od najuspesnijih i radim na sklapanju ugovora sa vlasnicima apartmana u Londonu.

U sustini, zelim da izgradim nesto svoje. Znam da ovaj projekat moze da uspe ako se ostvari pravi spoj, a dvoje ljudi je dovoljno za pocetak. Isto tako znam da bi prve dve godine sigurno morala da radim na poslu na kome radim i da bih ovom projektu mogla da posvetim samo 3 sata dnevno.

Da li postoji neko ko zeli da se upusti u avanturu?

0

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Trazim partnera za projekat - turisticki apartmani i skole jezika (Barselona, Kosta Brava i London)
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 1518 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.