Citat:
To znači da reklame nećeš videti ako skroz dole na dnu Gmail-a klikneš na "basic HTML". Za POP i IMAP verujem da razumeš.
Basic HTML -- koliko dugo to nisam koristio, zaboravio sam kako izgleda. My bad, jasno kao dan. Za POP I IMAP hoće da kažu da skidamo svoju poštu sa Gmail servera -- nravano da nećemo videti reklame u svom (drugom) mail klijentu. Ili nešto drugo?
Citat:
Reklame iznad poruke tj. "Web clips" možeš da isključiš u Gmail settings - Web clips. Ima ceo jedan tab samo za tu opciju. Klikneš na njega i odčekiraš "Show my web clips above the Inbox"
Ladno nisam znao!
Hvala. Web clips sam navikao da uopšte ne primećujem, iako izbace nekad zanimljivu vest. Još bolje, manje opterećen ekran. Izbacio! Kod mene na starom Gmail nalogu sada nema reklama gore i dole, samo u desnom delu ekrana, kao i uvek. Na Gmail novootvorenom nalogu donja reklama se prikazuje i dalje ispod svakog mejla. Ne bi mi smetala da nije obojena pa je upadljiva.
Citat:
Što se tiče toga da Gmail traži broj telefona, bilo je ovde na forumu reči o tome. Nekada traži, nekada ne traži. Ako vam traži, idite na back ili idite opet na gmail.com pa "create account", možda bi bilo dobro i da počistite browser history, ali DEFINITIVNO nećete morati da kucate broj telefona ako to ne želite.
Gotovo, dobio je mob moje keve.
Pošto je Gugl kupio Grupon, uskoro će moja keva da dobija SMS-ove sa "ponudom dana" i "specijalnim sniženjima".
Uskoro ću krenuti da koristim ovu
Gugl uslugu (video).