Ja sam prodao poluipravan receiver preko Limunda, ali nesrećom poslah ga PostExpress-om (zbog brze i sigurne naplate, za 48h). Iako sam se maksimalno potrudio da ga upakujem za neki normalan transport, to papkarima iz PostExpress-a nije bilo dovoljno.
Poenta, ladno su ga ispustili na "lice" (gde su sve komande i dugmad - doduše to nisu mogli znati pošto je u kutiji) i to tako "nežno" da se čelični poklopac ulubio! Od siline pada je sad uređaj potpuno neupotrebljiv! A meni gori obraz prema čoveku koji ga je kupio!
Preko njih samo lagane i ne lomljive stvari. Dostava jeste brza kao i dostava iznosa otkupa. Ali TOTALNO NE MARE za pakete... to se očigledno baca i razbacuje bez ikakvog obzira prema robi koja je unutra.
A sad na temu
Prilikom prijema, na samom paketu MORA DA PIŠE šta je u njemu (opis) i to popunjava pošiljaoc. Znači ako je tamo pisalo grafička karta a unutra matična ploča, lik te je *****, ali ako je pisalo matčna ploča, onda je sve OK, samo si trebao da odbiješ da primiš, jer to nije to, a pare bi (trebalo) da dobiješ nazad pošto bi oni taj paket vratili njemu.
Postoji i opcija da je lik prodao i grafičku i matičnu, ali se zeznuo kome je trebao šta da pošalje.... a u tom slučaju se onaj što je bolje prošao neće buniti (dobio grafičku od 100€ po ceni - očigledno manjoj - matične ploče).
Registered Linux user #338733