Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa relativnim pozicioniranjem

[es] :: Java :: Problem sa relativnim pozicioniranjem

[ Pregleda: 1358 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

RMAN
Milan Đukić
student
Knićanin

Član broj: 32492
Poruke: 1166
*.static.zrlocal.net.



+5 Profil

icon Problem sa relativnim pozicioniranjem12.02.2011. u 08:02 - pre 145 meseci
Radim neki projkeat u javi (neki web sajt). Problem je sledeci. U projektu u eclipse-u imam folder jsp a u njemu folder images. U folderu jsp mi se nalaze jsp stranice. Jedna od jsp stranica ima css fajl koji se takodje nalazu u folderu jsp. A taj css treba da uzme sliku iz foldera images.

Kako to da uradim? Sve sam probao i nece.
Eureka!

MILAN DJUKIC
D J U K A
 
Odgovor na temu

biske86
Ivan Biševac
Zubin Potok

Član broj: 62435
Poruke: 979
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: biske.rs


+39 Profil

icon Re: Problem sa relativnim pozicioniranjem12.02.2011. u 11:25 - pre 145 meseci
Staviš:
Code (html):

<img src="images/slika.jpg"/>
 




Tip: Probaj na guglu da pretražiš ovako <b>html url absolute relative path</b>
 
Odgovor na temu

Cabo
Lokanje u bircuzu

Član broj: 10942
Poruke: 684
*.matf.bg.ac.rs.



+5 Profil

icon Re: Problem sa relativnim pozicioniranjem14.02.2011. u 13:29 - pre 145 meseci
@RMAN: Probao si

Code:

.element
{
  background-image: url(images/slika.jpg); 
}


? Daj kod, da vidimo.
 
Odgovor na temu

[es] :: Java :: Problem sa relativnim pozicioniranjem

[ Pregleda: 1358 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.