Ja sam takođe vlasnik Maestro kartice Delta banke. Iskustva su... ne znam kako bih rekao... čudna.
Delta banka je jedna totalno idiotska institucija. Iz više razloga.
Ja, takođe, imam tekući račun u Delti preko koga primam platu. Proces vađenja Maestro kartice je trajao toliko dugo i bio je toliko komplikovan da sam hteo da bacim bombu na filijalu.
Kao prvo, da bi ste izvadili Maestro karticu, a bogami i čekovnu knjižicu potrebne su vam izjave dva žiranta. Problem je, međutim, u tome da svaki pojedinačni službenik Delta banke ima sopstveni koncept u svojoj maloj glavici o sledećim stvarima:
- iz kojih firmi moraju (mogu) da budu žiranti
- da li mogu da budu iz iste firme u kojoj vi radite
- kako se popunjava menica
Kunem vam se, deset puta sam išao na šalter Delta banke povodom ovog pitanja, dok konačno nisam zadovoljio sve kriterijume svih službenika Delta banke o tome šta je potrebno i šta se sve popunjava prilikom prijave za Maestro karticu. Morao sam toliko puta da idem zato što svaki sledeći put kada sam otišao, nekom novom službeniku Delta banke, koji se u tom trenutku nalazio na šalteru, nije odgovaralo nešto od dokumenata ili žiranata koje sam pripremio, i svaki novi put su mi rekli da treba ili još nešto dodatno, ili da to što sam pripremio ne treba ovako nego onako.
Kada sam na kraju dobio Maestro karticu, bio sam jako zadovoljan što više ne moram da ulazim u šalter salu Delta banke i da se raspravljam sa nepismenim službenicima dotične banke, već mogu da elegantno na bankomatu podignem svotu koja mi je potrebna u svako doba dana i noći.
Avaj, tu ima još problema. Svota koju podignete sa bankomata ne registruje se istog trenutka na stanju vašeg tekućeg računa. Nekad je za to potrebno dan-dva, a nekad i celih mesec dana. Ovo je posebno bilo izraženo oko Nove Godine.
Njihov onlajn sistem nije u sinhronizaciji sa njihovim šalterskim terminalima. Odnosno, kašnjenja u skidanju sredstava koja ste podigli sa bankomata sa vašeg žiro računa se odražava prvo na šalterskom sistemu terminala, a tek kasnije kada proverite preko interneta stanje na vašem računu. Ako nisam bio dovoljno jasan: u trenutku kada mi je onlajn sistem prijavljivao da imam sredstva koja tek treba da se skinu sa Maestro kartice (u neodređeno vreme, znači ne zna se kada), tada je već na šalteru službenik mogao da mi kaže da su sredstva već skinuta.
Što je još gore, dešava se da sredstva budu skinuta sa tekućeg računa, ali da su i dalje prikazana na stanju Maestro kartice kao sredstva koja tek treba da budu skinuta. Ne znam da li sam bio dovoljno jasan, ali verujem da pažljivim čitanjem možete da shvatite o čemu se radi.
Takođe, sistem za proveru stanja računa preko mobilnog telefona (SMS), posebno u zadnjih mesec dana, povremeno otkazuje, tako da nije moguće uvek proveriti stanje na ovaj način.
Ah da, zaboravih da napomenem da je Deltin onlajn banking sistem hostovan na ubedljivo najsporijem serveru koji sam video u životu. Garant mi je brže da otrčim do filijale i da pitam za stanje, nego da čekam da se učita stranica njihovog onlajn sistema.
Citat:
darko:
Pa koliko znam debitna kartica ne moze u minus... Evo sta pise na
www.deltabanka.co.yu :
Ipak, pomoću Maestro kartice može da se uđe u minus ako imate dva žiranta. I to može da se uđe u minus do iznosa cele plate. Međutim, i tu ima kvaka. Kvaka je u tome što ako vam je plata veća od 30.000 dinara, onda vam treba i treći žirant da bi ste ušli u minus do iznosa plate. (verujem da ovo ne pogađa prevelik broj korisnika)
I na kraju, da dodam da su šalterski radnici Delta banke (a verujem da je tako u većini domaćih banaka) ljudi bez ikakvih obzira prema privatnosti podataka o stanju na vašem računu. Što sam 'tio reći (što bi reko pokojni J.B. Tito): službenici Delta banke uživaju da na sav glas pročitaju stanje na vašem računu, tako da ga čuju svi prisutni u šalter sali. Umesto da kulturno (kao što je to u istoj toj banci nekada bio običaj) na papiriću napišu stanje vašeg računa, i dodaju vam ga kroz šalter, pa na istom tom papiriću vi upišete iznos novca koji želite da podignete. Mislim da bi službenici te banke najviše voleli da se instalira jedan razglasni sistem, gde bi zvučnici bili instalirani ispred banke, pa da svi prolaznici na ulici lepo čuju koje je vaše ime, prezime, adresa stanovanja i, naravno, stanje na vašem računu. A mogu i da objave koliko su vam u tom trenutku isplatili novca, e kako bi na opštu radost lokalnih secikesa mogli da vas sačekaju iza prvog ćoška i otmu vam krvavo zarađeni novac.
Hvala na pažnji.
http://www.kgonline.info - Prvi kragujevački portal i forum