Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

delhi i indy ftp

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: delhi i indy ftp

[ Pregleda: 1471 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gospodin.kojot

Član broj: 263879
Poruke: 34
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+1 Profil

icon delhi i indy ftp11.01.2011. u 19:39 - pre 122 meseci
Trebam da napravim ftp client u delphi-u.Koristim indy ftp komponentu ali ne znam kako da povezem filelisbox i indy ftp da mi pokaze u filelistboxu fajlove koji se nalaze na ftp serveru.mozda treba neka druga komponenta....
 
Odgovor na temu

gospodin.kojot

Član broj: 263879
Poruke: 34
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+1 Profil

icon Re: delhi i indy ftp11.01.2011. u 19:56 - pre 122 meseci
resio to ovom linijom, prvi put radim s ovim pa imam problem :D

idftp1.List(filelistbox1.Items);

u filelistboxu mi pokazuje ovo
drwx--x--x 7 apell apell 4096 jul 21 08:58 www

kako da mi www(to je folder) bude prvi a ovo drugo posle
 
Odgovor na temu

savkic
Igor Savkić

Moderator
Član broj: 92186
Poruke: 2654



+73 Profil

icon Re: delhi i indy ftp11.01.2011. u 23:18 - pre 122 meseci
Koristi DirectoryListing property, dobićeš stavke tipa TIdFTPListItem odakle možeš videti da li je to dir, fajl, naziv, atribute i ostalo.
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: delhi i indy ftp

[ Pregleda: 1471 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.