Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

linkovanje u php

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: linkovanje u php

[ Pregleda: 1444 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gatar
Harun Musija
nnn,eee

Član broj: 187318
Poruke: 47
*.vinet.ba.

ICQ: 334


Profil

icon linkovanje u php14.12.2010. u 19:53 - pre 129 meseci
pozz!

naiso sam prije 6 mjeseci na neku temu ali sada ne mogu da je nadzem pa bi mi trebala mala pomoc ako neko zna...

naime , pravim sajt u php-u i treba mi samo komanda da linkujem sajtove , odnosno stranice...

kod je bio slican nesto vako:

get (..........

include.....

page id=1

tako nesto...
 
Odgovor na temu

Boris_ZR
Boris Gligorijević
IT-Consultant / Software Engineer
PRODYNA AG
Munich

Član broj: 173158
Poruke: 123
*.dynamic.sbb.rs.



+21 Profil

icon Re: linkovanje u php15.12.2010. u 17:34 - pre 129 meseci
Ajde polako, ispočetka. Šta želiš tačno da uradiš? Pojasni to "linkujem". U php-u postoje funkcije include(), get je superglobalna a ima i funkcija sa nazivom get u sebi, npr. file_get_contents.
 
Odgovor na temu

gatar
Harun Musija
nnn,eee

Član broj: 187318
Poruke: 47
*.vinet.ba.

ICQ: 334


Profil

icon Re: linkovanje u php15.12.2010. u 21:06 - pre 129 meseci
pa zelim da kad napravim index.php i ocu sad neku drugu stranicu npr linkovi , da nemoram naknadno pravit taj sajt pa povezivat u meniju , pa sve to radit tj: da ne moram pravit , linko.php nego samo tamo na index.php da mi pise /index.php?id=nesto ,, i odma da mi ucita neki fajl , bilo da je napisan u txt formatu ili doc nije bitno... ili ce biti neka slika...uglavnom kod za to ..
 
Odgovor na temu

Gost




Profil

icon Re: linkovanje u php28.12.2010. u 21:42 - pre 128 meseci
Pogledaj ovu temu:

PHP
Tu je sve sto ti treba...
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: linkovanje u php

[ Pregleda: 1444 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.