Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa izračunavanjem dana

[es] :: Access :: Problem sa izračunavanjem dana

[ Pregleda: 1751 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Sonique
Bugojno

Član broj: 79589
Poruke: 137
109.175.52.*



Profil

icon Problem sa izračunavanjem dana28.07.2010. u 00:42 - pre 139 meseci
Pozdrav svima, imam jedan problem, radim jedan izvjestaj i u njemu imam sumirane radne sate, npr. 48:06:19 (hh:mm:ss), i potrebno mi je da mi aplikacija ponudi izvjestaj na kome pise 2 dana jer koliko se vidi na ovom primjeru da je 48 sati.

Primjer:
===============
sati: | dani:
===============
48:06:19 | 2
-------------------


Unaprijed hvala svima!
 
Odgovor na temu

banem
Kikinda

Član broj: 16619
Poruke: 583
*.dynamic.sbb.rs.



+15 Profil

icon Re: Problem sa izračunavanjem dana28.07.2010. u 02:23 - pre 139 meseci
left(left("48:06:19", instr(1, "48:06:19",":")-1)/24,1)

Sigurno ima boljih rešenja, ovo mi je prvo palo na pamet.
Pozdrav,
Branislav
 
Odgovor na temu

Zoran.Eremija
Zoran Eremija
SYSTEM ANALYST
Freelancer
Beograd

Član broj: 251342
Poruke: 855
212.178.241.*

Sajt: zoraneremija.wix.com/erem..


+47 Profil

icon Re: Problem sa izračunavanjem dana28.07.2010. u 05:49 - pre 139 meseci
Pogledajte ovu temu http://www.elitesecurity.org/t...-za-vodjenje-evidencije-naleta
 
Odgovor na temu

Sonique
Bugojno

Član broj: 79589
Poruke: 137
109.175.52.*



Profil

icon Re: Problem sa izračunavanjem dana28.07.2010. u 10:42 - pre 139 meseci
Ovo sto mi je banem poslao ne radi pa ako neko moze pomoci bio bih zahvalan???
 
Odgovor na temu

banem
Kikinda

Član broj: 16619
Poruke: 583
*.adsl.eunet.rs.



+15 Profil

icon Re: Problem sa izračunavanjem dana28.07.2010. u 11:03 - pre 139 meseci
Kako ne radi?

Probaj u Immediate oknu VBA da izvršiš

? left(left("48:06:19", instr(1, "48:06:19",":")-1)/24,1)

i javi mi šta si dobio.
Pozdrav,
Branislav
 
Odgovor na temu

Sonique
Bugojno

Član broj: 79589
Poruke: 137
109.175.49.*



Profil

icon Re: Problem sa izračunavanjem dana28.07.2010. u 17:31 - pre 139 meseci
Neznam kako to da uradim?
 
Odgovor na temu

Zoran.Eremija
Zoran Eremija
SYSTEM ANALYST
Freelancer
Beograd

Član broj: 251342
Poruke: 855
212.178.241.*

Sajt: zoraneremija.wix.com/erem..


+47 Profil

icon Re: Problem sa izračunavanjem dana28.07.2010. u 18:03 - pre 139 meseci
Primer koji Vam je dao @banem radi u prilogu pogledajte...
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

[es] :: Access :: Problem sa izračunavanjem dana

[ Pregleda: 1751 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.