Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Tab-Enter u DTPicker

[es] :: Office :: Excel :: Tab-Enter u DTPicker

[ Pregleda: 1855 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

neptuncokg
Predrag M
racunovodja
Kragujevac

Član broj: 230353
Poruke: 326
212.200.65.*



+9 Profil

icon Tab-Enter u DTPicker14.07.2010. u 22:49 - pre 137 meseci
Mnogo puta je obradjivana tema - "Enter" umesto "Tab", prvenstveno u VB-6, jer u VBA gotovo sve kontrole ne prave razliku izmedju "Tab" i "Enter". Tako, na primer, kad podesimo TabIndex svosjstva za kontrole na formi u VBA - nebitno je da li prtitisnemo "Enter" ili "Tab", VBA nas vodi na narednu kontrolu. I to je jedna od prednosti VBA u odnosu na VB-6, gde je "Tab" obavezan. U VBA, jedino kontrola "DTPicker" ne reaguje na "Enter", vec iskljucivo na "Tab'". Konkretno, ne mozemo da "napustimo" DTPicker
"Enterom", vec samo "Tabom". Probao sam u "DTPicker_exit" dogadjaju da nesto isprogramiraim, ali nisam uspeo. Moze li se to uopste izvesti ? Pozdrav
 
Odgovor na temu

[es] :: Office :: Excel :: Tab-Enter u DTPicker

[ Pregleda: 1855 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.