Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Libcurl Problem u Borlandu

[es] :: C/C++ programiranje :: C/C++ za početnike :: Libcurl Problem u Borlandu

[ Pregleda: 1506 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

vincent33
ništa

Član broj: 260706
Poruke: 11
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+1 Profil

icon Libcurl Problem u Borlandu14.07.2010. u 16:14 - pre 124 meseci
Pokušavam da napišem program za skidanje fajlova sa FTP servera u Borland Builderu, skinuo sam libcurl i pretpostavljam da je potrebno još nešto sem kopiranja "Include" i "lib" foldera u Borlandov folder jer mi konstantno izbacuje "Unresolved external "xxxx" referenced from C:\\... .OBJ". Da li može neko da mi objasni šta još treba da uradim da bi program radio?
Sample program sa cURL sajta:
Code:
#include <stdio.h>
#include <curl/curl.h>
#include <curl/easy.h>

int main(void)
{
  CURL *curl;
  CURLcode res;
 
  curl = curl_easy_init();
  if(curl) {
    curl_easy_setopt(curl, CURLOPT_URL, "curl.haxx.se");
    res = curl_easy_perform(curl);
 
    /* always cleanup */ 
    curl_easy_cleanup(curl);
  }
  return 0;
}
 
Odgovor na temu

itf
Zagreb

Član broj: 59794
Poruke: 993
*.adsl.net.t-com.hr.



+9 Profil

icon Re: Libcurl Problem u Borlandu02.08.2010. u 01:23 - pre 123 meseci
Ako već koristiš Borland uzmi Indy komponente.
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: C/C++ za početnike :: Libcurl Problem u Borlandu

[ Pregleda: 1506 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.