Citat:
ZorzNS: Shta mislish dal mozda da javim tom prodavcu da sam primetio da mi u trackingu pishe BIH iako sam ja napisao u SRBIJU pa da ga on odma preusmeri, ili da chekam da vidim gde ce paket dospeti?
Obzirom na to da nas nema na "milion" sajtova ubedjen sam da smo se smucili vecini prodavaca. Mislim da je sada gotovo kad je posiljka vec poslata, cuti i cekaj.
Pazljivo istrazi ono oko drugacije shipping adrese, ta mogucnost mora da postoji na neki nacin. Primera radi, evo sta pise na sajtu predvidjenom za podesavanje mog ebay naloga:
About Addresses
Registration address - This is your main contact address, so it's important to keep it up to date and accurate.
Payment address - This is where you'd like buyers to send payments for items you sell. It will only be displayed to winning bidders or buyers if you accept payments by mail. Learn more about providing a payment address.
Primary shipping address - This is where you'd like to receive items you purchase.
Ne znam kako si i gde kupovao, ali jedno je PayPal adresa a drugo adresa na koju se roba salje. Ovako kako se tebi desilo ispada da sin iz SAD ne moze da posalje paket sa amazona ili ebay majci u Srbiju?
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!