Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem u kodu...

[es] :: Flash :: Problem u kodu...

[ Pregleda: 1128 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

BackoSoft

Član broj: 205353
Poruke: 35
92.36.166.*



Profil

icon Problem u kodu...15.02.2010. u 11:42 - pre 155 meseci
imam problem sa kodom kod prevljenja swf-a iz .fla ali swf radi samo sto mu neradi full screen i nece da mi posalje postu.Dakle gdje je ovo greska u kodu.

Code:
function resizeSite(textObj, buttonObjSeand, buttonObjClear, closeObjSeand, closeObjClear)
{
    var _loc1 = {};
    closeObjSeand._visible = false;
    closeObjClear._visible = false;
    titleTextInfo = "Exit full-screen mode (Esc) to enter text";
    titleTextButton = "Exit full-screen mode (Esc) to send the form";
    _loc1.onFullScreen = function (isFullscreen)
    {
        if (isFullscreen)
        {
            textObj.htmlText = titleTextInfo;
            buttonObj.useHandCursor = false;
            closeObjSeand._visible = true;
            closeObjSeand._x = buttonObjSeand._x;
            closeObjSeand._y = buttonObjSeand._y;
            closeObjSeand._width = buttonObjSeand._width + 5;
            closeObjSeand._height = buttonObjSeand._height + 5;
            closeObjClear._visible = true;
            closeObjClear._x = buttonObjClear._x;
            closeObjClear._y = buttonObjClear._y;
            closeObjClear._width = buttonObjClear._width + 5;
            closeObjClear._height = buttonObjClear._height + 5;
            closeObjClear.onRelease = function ()
            {
                textObj.htmlText = titleTextButton;
            };
            closeObjSeand.onRelease = function ()
            {
                textObj.htmlText = titleTextButton;
            };
        }
        else
        {
            closeObjSeand.useHandCursor = true;
            textObj.htmlText = " ";
            closeObjSeand._visible = false;
            closeObjClear._visible = false;
        } // end else if
    };
    if (Stage.displayState == "fullScreen")
    {
        textObj.htmlText = titleTextInfo;
        buttonObj.useHandCursor = false;
        closeObjSeand._visible = true;
        closeObjSeand._x = buttonObjSeand._x;
        closeObjSeand._y = buttonObjSeand._y;
        closeObjSeand._width = buttonObjSeand._width + 5;
        closeObjSeand._height = buttonObjSeand._height + 5;
        closeObjClear._visible = true;
        closeObjClear._x = buttonObjClear._x;
        closeObjClear._y = buttonObjClear._y;
        closeObjClear._width = buttonObjClear._width + 5;
        closeObjClear._height = buttonObjClear._height + 5;
        closeObjClear.onRelease = function ()
        {
            textObj.htmlText = titleTextButton;
        };
        closeObjSeand.onRelease = function ()
        {
            textObj.htmlText = titleTextButton;
        };
    } // end if
    Stage.addListener(_loc1);
} // End of the function


Code:

_root.btn_mc.onRelease = function ()
{
    if (Stage.displayState == "normal")
    {
        Stage.displayState = "fullScreen";
    }
    else
    {
        Stage.displayState = "normal";
    } // end else if
};
_root.btn_mc.onRollOver = function ()
{
    _root.btn_mc.gotoAndPlay("s1");
};
_root.btn_mc.onRollOut = _root.btn_mc.onReleaseOutside = function ()
{
    _root.btn_mc.gotoAndPlay("s2");
};
var listener = {};
listener.onFullScreen = function (isFullscreen)
{
    if (isFullscreen)
    {
        trace ("entered full-screen mode");
    }
    else
    {
        trace ("exited full-screen mode");
    } // end else if
};
Stage.addListener(listener);


Dakle sta bih trebao uraditi da ovo proradi.

Hello :-)
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

milantrax2005
Milan Trajković
Nis

Član broj: 53910
Poruke: 675
*.exe-net.net.

ICQ: 324951764


+2 Profil

icon Re: Problem u kodu...15.02.2010. u 16:28 - pre 155 meseci
Umesto ovog Stage.displayState = "fullScreen"; koristi ovo Stage["displayState"] = "fullScreen";

Gde je ovde koda za 'postu'?
 
Odgovor na temu

BackoSoft

Član broj: 205353
Poruke: 35
92.36.176.*



Profil

icon Re: Problem u kodu...15.02.2010. u 22:12 - pre 155 meseci
Eh sada imam ovde problem jos u ove dve linije koda.Sta da tu radim.




Hello :-)
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

StarCraft
Rančić Milan
Beograd

Član broj: 164837
Poruke: 441
91.148.66.*



+3 Profil

icon Re: Problem u kodu...16.02.2010. u 09:38 - pre 155 meseci
Jesi probao da trejsuješ trace(Stage.displayState) da vidiš koje su vrednosti?
www.zeitgeistmovie.com - film koji mora svako da vidi! (free to download)
 
Odgovor na temu

BackoSoft

Član broj: 205353
Poruke: 35
92.36.202.*



Profil

icon Re: Problem u kodu...16.02.2010. u 11:31 - pre 155 meseci
E brate rjesio sam to sa srednjim zagradama :-)

OK Super radi hvala svima na pomoći.

Pozdrav
Hello :-)
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Problem u kodu...

[ Pregleda: 1128 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.