Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Editovanje slogova i smarty

[es] :: PHP :: Smarty template engine :: Editovanje slogova i smarty

[ Pregleda: 3845 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Trodmi

Član broj: 58036
Poruke: 193
93.86.234.*



Profil

icon Editovanje slogova i smarty10.02.2010. u 00:04 - pre 134 meseci
Imam sledece i to vuce iz mysql baze i sve je ok:
Code:

  {section name=reviews loop=$rowz}
  <tr>
    <td width="240">{$rowz[reviews].School}</td>
    <td width="200">{$rowz[reviews].Address}</td>
    <td width="150">{$rowz[reviews].LicenseType}</td>
    <td width="100">{$rowz[reviews].DateIssued}</td>
    <td width="200"><a href="#">Edit</a> <a href="#">Delete</a></td>
  </tr>{/section}

Kako sada kada se klikne na edit da pristupim tom slogu i da ga prikazem dole u edit formi?
Unapred hvala.
 
Odgovor na temu

Nikola Poša
Backend (PHP) developer
Humanity d.o.o.
Beograd

Član broj: 173839
Poruke: 1616
*.adsl-a-4.sezampro.rs.

Sajt: www.nikolaposa.in.rs


+33 Profil

icon Re: Editovanje slogova i smarty10.02.2010. u 09:48 - pre 134 meseci
Pa to uopšte nije vezano za Smarty... Pretpostavljam da hoćeš nekom kombinacijom JS-a i AJAX-a, da klikom na taj link "Edit" dinamički dovučeš podatke vezane za taj neki unos i prikažeš ih u nekoj formi? A i šta bi bilo to "dole u edit formi"?
 
Odgovor na temu

Trodmi

Član broj: 58036
Poruke: 193
79.101.235.*



Profil

icon Re: Editovanje slogova i smarty10.02.2010. u 11:59 - pre 134 meseci
Upravo. Resio sam to tako sto indeks [review] prosledjujem kao parametar ?nesto=$smarty.index.review pa onda imam formu dole za edit. Mozda nije najsrecnije resenje, ali je relativno efikasno.
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Smarty template engine :: Editovanje slogova i smarty

[ Pregleda: 3845 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.