Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

<textbox> br karaktera </textbox>

[es] :: Web razvoj :: <textbox> br karaktera </textbox>

[ Pregleda: 1991 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

micke037
Jok
Ks

Član broj: 131076
Poruke: 83
*.sc.ni.ac.yu.

Sajt: www.studentskioglasi.net


Profil

icon <textbox> br karaktera </textbox>12.01.2010. u 00:05 - pre 143 meseci
Kako da ogranicim broj karaktera koji korisnik moze da unese u sam textbox? Da li je to jedan od atibuta textbox-a ili se za to koristi neki serverside jezik? Pretpostavljam da se za brojanje preostalih karaktera koristi JS ili tome slicno.
 
Odgovor na temu

Ekatarino VELIKI

Član broj: 124040
Poruke: 8
158.195.218.*



+2 Profil

icon Re: <textbox> br karaktera </textbox>17.09.2010. u 21:52 - pre 135 meseci
Nedavno sam trazio odgovor na ovo pitanje.
Koliko sam shvatio, sam textbox tag nema neki svoj parametar kojim se to moze odraditi.
Uglavnom sam naisao na resenja pisana u JS.

Ako si nasao drugacije resenje rado bih ga cuo.
Hvala :)
 
Odgovor na temu

Miroslav Ćurčić
ex mVeliki
Novi Sad

Član broj: 19034
Poruke: 1118
*.adsl.eunet.rs.



+19 Profil

icon Re: <textbox> br karaktera </textbox>18.09.2010. u 13:57 - pre 135 meseci
Nisam čuo za <textbox>, ako si mislio na <textarea>-u probaj rešenje s ovog linka http://psacake.com/web/js.asp
"The quieter you become, the more you are able to hear."
Blog | PowerCMS
 
Odgovor na temu

micke037
Jok
Ks

Član broj: 131076
Poruke: 83
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.studentskioglasi.net


Profil

icon Re: <textbox> br karaktera </textbox>19.09.2010. u 15:53 - pre 135 meseci
Da ma textare-u sam mislio, pogresno sam napisao. Pokusavao sam sa nekim JS skriptama ali nisam uspeo. Hvala, za link. Probacu pa cu da javam da li funkcionise.
 
Odgovor na temu

micke037
Jok
Ks

Član broj: 131076
Poruke: 83
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.studentskioglasi.net


Profil

icon Re: <textbox> br karaktera </textbox>19.09.2010. u 16:07 - pre 135 meseci
Isprobao sam resenje sa linka koji je Miroslav postavio. http://psacake.com/web/js.asp
Funkcionise odlicno. Sve pohvale za link.

P.S. Kako funkcionise mozete pogledati na mom sajtu www.studentskioglasi.net
 
Odgovor na temu

[es] :: Web razvoj :: <textbox> br karaktera </textbox>

[ Pregleda: 1991 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.