Citat:
geroder:
Pametnjakovici u pravu ste!
Necu vise da se kacim sa Legijom jer ce mi obrisati sve poruke!
Samo nemoj da prepravljas poruke koje sam vec napisao nego ako nesto imas da demantujes napisi,pa neka ostali provere sta je tacno.
Toliko od mene...
A i decko voleo bih da mi pokazes neki tvoj ozbiljniji projekat iz oblasti elektronike,vezano za telefoniju,....a to tvoje sadasnje zanimanje ne donosi neki kes ni ugled,tako da si ugledan samo u ocima decaka koji neznaju ni Kirhofova pravila a ne sta drugo,a sto se tice kesa...hahaha...kakav auto vozis?
Stvarno ne bih voleo da zvucim nadmeno, ali imas li ti uopste pojma ko sam ja?
Elektronikom se ja ne bavim vec nekih petnaestak godina, mislim razvojem, jos od vremena razvoja i pravljenja pojacala za gitare -;)
GSM-om se bavim nekih pet sest godina, nisam vise siguran. U prosjeku, dnevno zaradjujem oko 250€ baveci se trgovinom, i prodajom GSM opreme (one skupe).
Auto ne vozim, jer nemam vremena, placam ljudima koji se tim bave profesionalno.
Nosim cipele br 44, imam 35 godina, ozenjen sam, imam dva sina, jedan 9, jedan 2 godine. Imam dva telohranitelja, koji me cuvaju jer nosim puno para sa sobom. :D
Kao referencu, evo par linkova za tebe:
www.telempire.com -GSM forum, tu sam SUPER moderator -;)
http://forum.gsmhosting.com/vb...1acc192bf4&threadid=114621
Ovo gore je forum sa oko 50.000 clanova (ne znam tacno) pazljivo procitaj sta drugi misle o meni.
Takodje, pored moje slike na forumu, imas priliku kliknuti na "lupu" pa s nacitaj mojih postova na tom forumu, i dobices nekakvu sliku o meni, kako ti rece, pubertetliji.
Dakle, ako ti jos uvijek mislis da se mozes suprostaviti mom AUTORITETU koji posteno govoreci posjedujem, onda stvarno nesto nije u redu sa tobom, i kao takvom ti nije mjesto na ovom forumu.
PS.
"Glede" editovanja poruka, to si trebao sam da uradis. Ja u principu ne volim nikom brisati poruke, osim ako je u ptanje TESKA povreda pravila. Nikad ne brisem poruke novih clanova, uvijek ih unapred upozorim.
Ali, ti si stvarno pretjerao, stvarno si se nalupao kojekakvih cuda.