Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li moze da se "ispise" html fajl

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Da li moze da se "ispise" html fajl

[ Pregleda: 1300 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

nnn
Tech Lead
Haxr.io
Beograd

Član broj: 16743
Poruke: 679
93.87.156.*



+87 Profil

icon Da li moze da se "ispise" html fajl09.12.2009. u 00:06 - pre 123 meseci
pozdrav

Zanima me sledece:

Ako imam neki html fajl recimo test.html

i hocu da iz php-a da pozivam to, jel moguce i kako?

Meni je palo napamet da napravim php fajl i da ima funkciju koja ispisuje sav html koji mi treba. Ali zanima me da li postoji neki nacin da ja to direktno ispisem?

Hvala
 
Odgovor na temu

afwt
AF Web Team
Novi Sad/Chicago

Član broj: 8220
Poruke: 337
*.hsd1.il.comcast.net.

Sajt: milos.srdjevic.net/blog


+1 Profil

icon Re: Da li moze da se "ispise" html fajl09.12.2009. u 01:04 - pre 123 meseci
http://www.php.net/manual/en/function.include.php
ZelenaLutrija.com - Saznajte sve o lutriji za zelenu kartu (doživotni boravak u Sjedinjenim Američkim Državama)
 
Odgovor na temu

nnn
Tech Lead
Haxr.io
Beograd

Član broj: 16743
Poruke: 679
79.101.128.*



+87 Profil

icon Re: Da li moze da se "ispise" html fajl10.12.2009. u 15:57 - pre 123 meseci
Hvala..

Malo su mi glupa pitanja, ali ovde c++ i java programer, prvi put radim nesto u php-u.
Pa sam mislio da je include isto kao include u c++. :P
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Da li moze da se "ispise" html fajl

[ Pregleda: 1300 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.