Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Flash test movie

[es] :: Flash :: Flash test movie

[ Pregleda: 2091 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

vgpapi
Dejan Bogdanović

Član broj: 46676
Poruke: 146
79.101.74.*

Sajt: www.juscentarvg.com


Profil

icon Flash test movie30.11.2009. u 10:56 - pre 143 meseci
Radim u Macromedia Flash 8, koji ima naravno flash player 8. E sad me interesuje da li je moguce testirati uradjeno
( ctrl enter ) a da se otvori u flash 9 ili 10. ? Da li je ikako moguce odrediti Flash programu da otvara u playerima iznad osmice ?
vgpapi
 
Odgovor na temu

braca86
student
sabac

Član broj: 217370
Poruke: 50
109.93.21.*



Profil

icon Re: Flash test movie30.11.2009. u 14:29 - pre 143 meseci
Svi programi kojima izlaze nove verzije moraju biti kompatibilni sa prethodnim....
Zakljucak: 8-cu mozes u 10-ci ali nema sanse da 10-ku otvoris u 8-ici...
 
Odgovor na temu

stolex
Ilic S Stojan
Niš

Moderator
Član broj: 28386
Poruke: 245
91.150.123.*

ICQ: 61028708
Sajt: www.stojce.com


+2 Profil

icon Re: Flash test movie03.12.2009. u 08:26 - pre 143 meseci
Mislim da ne mozes zato sto Flash IDE sam po sebi vuce svoj default player (u svom instalacionom folderu). Jedini nacin za testiranje sa drugim Flash standalone playerom je da aplikaciju kompajliras/testiras npr iz FlashDevelop-a ili iz Flex-a gde otvaras u predefinisanom standalone playeru, ili u browseru koji ima debug verziju playera.
To beer or not to beer?
- Shacksbeer -

http://www.nislija.be/
 
Odgovor na temu

braca86
student
sabac

Član broj: 217370
Poruke: 50
109.93.21.*



Profil

icon Re: Flash test movie03.12.2009. u 13:12 - pre 143 meseci
gresis... player svako ima svoj instaliran na racunaru... e sad ako imas najnoviji player ja mislim da je v.10 u njemu mozes da pustis ono sto napravis u dreamweaveru mx tj swf koji je verzija 8... a sad ako napravis u cs4 i probas da ga pustis kod nekog ko ima stariji player nece funkcionisati... a u cs4 imas mogucnost da ciljas odredjeni player... mislim da je sad jasno...

sve u svemu odgovor na post je DA
 
Odgovor na temu

stolex
Ilic S Stojan
Niš

Moderator
Član broj: 28386
Poruke: 245
93.87.218.*

ICQ: 61028708
Sajt: www.stojce.com


+2 Profil

icon Re: Flash test movie03.12.2009. u 15:58 - pre 143 meseci
gresis.....
Tvoji odgovori nemaju veze sa pitanjem.
@vgpapi ne spominje Dreamwaver i pravljenje prezentacije. Flash player ti imas instaliran posebno za svaki browser tako da mozes u IE da imas jednu verziju a u FF drugu. Ako samo pokreces swf fajl onda se pokrece iz standalone playera a to je ona treca verzija playera koja je u opticaju, znaci ne pokrece se iz browsera nego iz te miniaplikacije.

Coveku ocigledno treba da u samoj Flash IDE aplikaciji testira sa nekom novijom verzijom playera, jer spominje testiranje sa crtl+enter, a ne iz browsera preko dreamwavera. Nestandardan i cudan zahtev, ali razumljiv. Kad bi sve doslo do browsera bilo bi lako, ali za razliku od Flexa koji debug swf po defaultu startuje u browseru Flash jos uvek aplikaciju izvrsava samo u okviru sebe u standalone playeru.
To beer or not to beer?
- Shacksbeer -

http://www.nislija.be/
 
Odgovor na temu

vgpapi
Dejan Bogdanović

Član broj: 46676
Poruke: 146
93.86.17.*

Sajt: www.juscentarvg.com


Profil

icon Re: Flash test movie08.12.2009. u 16:34 - pre 143 meseci
Stolex, razumeli smo se. Onda ocigledno nije moguce. Imam ja standalone player 10, mislio sam direktno iz Flasha
vgpapi
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: Flash test movie

[ Pregleda: 2091 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.