Citat:
ArtCool:
E sad to oko lokacije.Kapiram ja, ali s obzirom da sam mahom oko i u krugu dvojke (centa Bg-a) 99% zivota ja bas nemam mora i ostalo.Sta cu.
Pa reko da napravim sesiju istih pozadina kao back varijantu samo cekam lepo grananje sunca i neba.
E sad fotke nisu iz stana imam ja terasu oko istog pogled zapad-sever, cca duzine 18 metara tako da u stvari i menjam lokaciju :())))
Pazi, kralju, ja mogu ovoliko, ko moze vise neka ponudi :)
He he, ArtCool, sa tobom je uvek krajnje zanimljivo diskutovati. Dobro je ako nisu iz stana, vec sa terase :-))). Moze se malo i izaci iz stana (terase), ne mora bas sve biti more ;-).
Citat:
ArtCool:
Ja zbilja nisam bogat (vremenski) da zbog prizora straparam po ceo dan, iako moze biti efektno.
Pa slike palmi mogu da otpikam najblize od kuce na 750 kilometara (more), tako da "kolko je guber dugacak, tolko se noge pruzaju"...
Pa, pazi "kralju" ni ja nemam vremena za fotografiju, ipak sam samo amater u odnosu na tebe, ali kad se vec ide negde na neki izlet u prirodu i sl. nije lose poneti malo aparat i napraviti koju slicicu, zar ne ;-)? Pogotovo ako si ljubitelj landscape-a. To je ono sto ljudi vole da vide u ovakvim temama. Sta mislis kako bi prosao Uros Petrovic sa svojim Canon-om G10 da je fotografisao sa terase, a ovako je isao na Koziju stenu na Tari i cekao ko zna koliko sati onu scenu za koju je dobio silne nagrade (evo sad i od Microsoft-a)?
Citat:
ArtCool:
I da podsetim, ja sam prvoshodno stocker (doduse pocetnik-u solo reziji) tako da je meni izvorni habitat studio.Ovo cisto posaljem da se vidi da nisam samo govornik-zagovornik...E pa sad kako se kome dopadne.
E onda O.K., to je vec nesto drugo...ti to samo malo pikas sa terase i kacis po forumu, pa se mozda nekom i dopadne ;-).
Citat:
ArtCool:
Davno sam ja reko nije do fotografa ,iskljucivo, nego do prizora.Naravno i malo maste.
Pozz.
PS.
A do dobrog prizora se dolazi sa turbinom u du...etu, naravno:)
Hmm...ja mislim da je upravo SVE do fotografa.