Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Video player problem

[es] :: Ostali programski jezici :: Video player problem

[ Pregleda: 1424 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

corelko

Član broj: 165571
Poruke: 92
*.teol.net.



+6 Profil

icon Video player problem25.10.2009. u 23:10 - pre 131 meseci
Postovanje, nikad nisam radio sa skriptama ovoga tipa. Imam neku kriptu koja se sastoji od 4 fajla. Jedan od tih fajlova je i html fajl ciji cu kod da dam na kraju. Imam jos 3 fajla jedan je Skin.swf, drugi je FLVplayer.swf i treci je fajl sami video koji ja treba da prikazem. Recimo da se zove MOJVIDEO.flv. E sad ja zelim da mi ova 3 fajla Skin, FLVPlayer i MOJVIDEO budu u jednom folderu koje ja treba da pozovem u html fajlu da bi se oni izvrsili. Kako god mu zadam putanju nece da mi odradi posao. Tj problem mi pravi ovaj fajl MOJVIDEO.flv - ne znam kako da postavim putanju do njega. Da li je uopste dovoljno izmeniti samo kod u html fajlu ili treba da se menjaju i ovi fajovi Skin i FLVPlayer? Zamolio bih nekoga da mi pomogne i unapred se zahvaljujem. Evo i html koda :

Code:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en">
<head>
<title>MOJVIDEO</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<!-- Stye Sheet -->
<style type="text/css">
  body { background-color: #999999; font:20px/30px arial color: white }
  a { color: white }
  a:hover { color: orange }
  div { margin:20px; }
  h1 { margin-left:40px; }
.Style1 {
    font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 16px;
    font-weight: bold;
    color: #FFFFFF;
}
</style>
</head>
<span class="Style1">MOJVIDEO</span><br />
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com...sh/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="342" height="291" id="FLVPlayer">
  <param name="movie" value="FLVPlayer.swf" />
  <param name="salign" value="lt" />
  <param name="quality" value="high" />
  <param name="scale" value="noscale" />
  <param name="FlashVars" value="&MM_ComponentVersion=1&skinName=Skin&streamName=MOJVIDEO&autoPlay=false&autoRewind=false" />
  <embed src="FLVPlayer.swf" flashvars="&MM_ComponentVersion=1&skinName=Skin&streamName=MOJVIDEO&autoPlay=false&autoRewind=false" quality="high" scale="noscale" width="342" height="291" name="FLVPlayer" salign="LT" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
</body>
</html>
 
Odgovor na temu

bugsu
Vojvodina - Subotica

Član broj: 40006
Poruke: 381
93.86.119.*



+3 Profil

icon Re: Video player problem27.10.2009. u 20:01 - pre 131 meseci
ako sam dobro skontao....streamName=MOJVIDEO treba da ima i .flv ekstenziju
Say NO to pop culture!!!
Crno je uvek u modi....
 
Odgovor na temu

[es] :: Ostali programski jezici :: Video player problem

[ Pregleda: 1424 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.