Mislim da sam pročitao ''Pravilnik....'' i posebno mi je za oko zapala tačka 12.Pazite..../ne radi copy-paste/...ali i sve ostale tačke su smislene,što će reći da su sasvim na svom mestu.Ne bih da budem preopširan....ali moram.Naime...mesecima pratim win.7.....Moje sveukupno znanje je tu negde oko 1. a u rasponu do 10.....možda ni toliko,ali-recimo da je tako.
Možda sam najviše pogrešio,što se nisam javio pre nego što sam počeo da koristim win.7./64.bit/.i može biti da u tom 64.bitnom win.7.leži sav problem....možda bi se 32.bit.-ni ponašao sasvim drugačije.....ne znam i ne mogu da nagađam.Ali,imam problema o kojima u prethodna dva-tri i više meseca,nisam ništa pročitao....Znači,problemi na koje sam naišao su ''tekuće primene''.
Postavio pitanja-postavio teme...Optužiše me i osudiše : da mrzim /ne znam koga i zašto/...da ''trolujem'' -to uopšte ne razumem šta znači....a najveće nerazumevanje doživeh u teme ''Thunderbird na win.7.'' u odgovoru,u kome se pitam ''koji je moj problem''?!Na stranu svi ostali komentari,ja ne znam da postavim putanju do te teme,ali,u uvodu stoji navod ili uvod....Tobož je podsmešljive prirode i pluvanje....Reagovao sam kao čovek-od krvi i mesa,ne kao siroče koje je sisalo maćehu.Odbijeno je da se primi i objavi komentar,zbog sadržaja nedopustive reči u tekstu....
Ne znam da li će i ovo da prođe....ali,sama po sebi se nameću pitanja,na koja drugi daju proizvoljne odgovore....što će reći,da je sve uredu ako se samo klimne glavom u znak odobravanja,a ne i misliti njome.Ako grešim / a verovatno / da bi se izbeglo /nemam adekvatan izraz za sučeljavanje mišljenja/....ima i pp. pa na priv.por. recte - ej bre....tu i tu grešiš....a ne na forumu i nakon toga izreći konstataciju da sam ja taj koji vodi privatnu konverzaciju.
Pošto imam copy text koji nije primljen na pomenutoj temi,pitam-da li će biti dopušteno da se objavi ovde /ako i ovo prođe...ili doživi sudbinu prethodnog da bude copy-save.../...samo da bi mi se ukazalo,a verujem i mnogim drugima,gde i u čemu je greška.
Lako je bilo Bogu, da vlada -
imao je samo Evu i Adama!