Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

[Flex] problem dugme u dugmetu

[es] :: Flash :: [Flex] problem dugme u dugmetu

[ Pregleda: 1190 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Valerij Zajcev

Član broj: 40886
Poruke: 1374
*.hermes-softlab.com.



+2 Profil

icon [Flex] problem dugme u dugmetu24.08.2009. u 12:00 - pre 163 meseci
Imam gadan problem. Imam jednu veliko dugme i jedno malecno (16x16), to malecno moram da ubacim u ovo veliko, naravno i d aimam eventListener prikacen za oba razlicito. I ja ga dodam:
Code:

var bTemp:Button = new Button();
            bTemp.width = 20;
            bTemp.height = 20;
            bTemp.label = "!!!";
                        bTemp.x += 170;
                        bTemp.addEventListener(MouseEvent.CLICK, onTinyButtonClick);
            applicationTopBar.LogoButton.addChild(bTemp); 

ali ne vredi ne mogu nikkao da kliknem na to maloDugmence????
 
Odgovor na temu

deepwhite

Član broj: 92996
Poruke: 559
212.200.70.*



+3 Profil

icon Re: [Flex] problem dugme u dugmetu24.08.2009. u 13:53 - pre 163 meseci
stavi normalno dva dugmeta sa tim da je ovo malecko u jednom lejeru iznad
 
Odgovor na temu

Valerij Zajcev

Član broj: 40886
Poruke: 1374
*.hermes-softlab.com.



+2 Profil

icon Re: [Flex] problem dugme u dugmetu25.08.2009. u 08:21 - pre 163 meseci
Nema flex layer-e. Ali srecom nasao sam resenje. Canvas kao container i u njemu dugme preko dugmeta.
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: [Flex] problem dugme u dugmetu

[ Pregleda: 1190 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.