Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Hitno!!! C# izvestaj na osnovu unetih podataka i izracunate kamate

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: Hitno!!! C# izvestaj na osnovu unetih podataka i izracunate kamate

[ Pregleda: 3149 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

neskokejdz
Pancevo

Član broj: 174831
Poruke: 62
195.252.79.*



Profil

icon Hitno!!! C# izvestaj na osnovu unetih podataka i izracunate kamate18.08.2009. u 19:16 - pre 178 meseci
Da li bi neko mogao da mi pomogne da napravim ovakav izvestaj za stampanje u C#?
Da li se to radi preko Report-a u Visual Studiu?
Inace ovo je radjeno u Access-u (videti sliku)...
Hvala unapred...

Nenad

[Ovu poruku je menjao neskokejdz dana 18.08.2009. u 20:27 GMT+1]
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

icobh
Igor Pejašinović
Network Admin
Navigo SC d.o.o.
Banja Luka

Član broj: 18738
Poruke: 1319
62.68.118.*

Sajt: www.nsc.ba


+4 Profil

icon Re: Hitno!!! C# izvestaj na osnovu unetih podataka i izracunate kamate18.08.2009. u 19:30 - pre 178 meseci
http://www.elitesecurity.org/f28
http://www.rentacoder.com/
I ♥ ♀

Ovaj post je zlata vrijedan!
 
Odgovor na temu

neskokejdz
Pancevo

Član broj: 174831
Poruke: 62
195.252.79.*



Profil

icon Re: Hitno!!! C# izvestaj na osnovu unetih podataka i izracunate kamate18.08.2009. u 19:38 - pre 178 meseci
Hvala ali meni ne treba neko da mi uradi to, neko samo da me usmeri kako da uradim...
Da li preko Report-a ili necega drugog...
Dakle ako je neko radio nesto slicno, da mi malo pojasni kako moze najbolje da se uradi, i najjednostavnije...
 
Odgovor na temu

icobh
Igor Pejašinović
Network Admin
Navigo SC d.o.o.
Banja Luka

Član broj: 18738
Poruke: 1319
62.68.118.*

Sajt: www.nsc.ba


+4 Profil

icon Re: Hitno!!! C# izvestaj na osnovu unetih podataka i izracunate kamate18.08.2009. u 19:50 - pre 178 meseci
Aha. Nemaš potrebe raditi reporte i slično. Dovoljno ti je uzeti sâm dokument koji ima u C# i ispisati to na njega. Evo primjer ovdje: http://www.c-sharpcorner.com/U...5040630AM/PritinginCSharp.aspx
I ♥ ♀

Ovaj post je zlata vrijedan!
 
Odgovor na temu

neskokejdz
Pancevo

Član broj: 174831
Poruke: 62
195.252.79.*



Profil

icon Re: Hitno!!! C# izvestaj na osnovu unetih podataka i izracunate kamate18.08.2009. u 20:22 - pre 178 meseci
Hvala puno! Ovo je super, bas ce mi pomoci!
Samo jos dva pitanja ako moze?
Jel ovo kad bi uradio on bi dinamicki stampao te podatke koji su u kontrolama ali da budu u ovom rasporedu kao na ovoj stranici na slici koju sam postavio?
E da, i kako da se namesti da se dokument stampa u .PDF formatu?
Naravno trebam da napravim i metod za izracunavanje kamata, to se podrazumeva...
Hvala Unapred

[Ovu poruku je menjao neskokejdz dana 18.08.2009. u 21:39 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao neskokejdz dana 18.08.2009. u 21:39 GMT+1]
 
Odgovor na temu

icobh
Igor Pejašinović
Network Admin
Navigo SC d.o.o.
Banja Luka

Član broj: 18738
Poruke: 1319
62.68.118.*

Sajt: www.nsc.ba


+4 Profil

icon Re: Hitno!!! C# izvestaj na osnovu unetih podataka i izracunate kamate18.08.2009. u 22:15 - pre 178 meseci
1. Znači ti imaš prazan dokument kojeg ćeš svaki put morati iscrtati, mislim tvoja metoda. To bi bilo nešto ovako (opisno):
Code:
dokument.write(header)
while (ima_stavki) dokument.write(stavka)
dokument.write(footer)
dokument.print


2. Instaliraj neki PDF štampač. Ja npr. koristim TinyPDF u verziji dok je još bio besplatan...
I ♥ ♀

Ovaj post je zlata vrijedan!
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: Hitno!!! C# izvestaj na osnovu unetih podataka i izracunate kamate

[ Pregleda: 3149 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.