Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Session- ispisivanje variable

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Session- ispisivanje variable

[ Pregleda: 917 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sbx

Član broj: 9074
Poruke: 105
*.cmu.carnet.hr.

ICQ: 309729877


Profil

icon Session- ispisivanje variable15.07.2009. u 18:19 - pre 136 meseci
Pozdrav svima,

moze li netko da mi objasni ovo:

Code:

<?php 

        session_start();
  
        $_SESSION['form_token'] = 123;
        
  
        echo "Token:".$form_token;
?>



Zasto tek nakon refresha mi ispise variablu?

Hvala!
 
Odgovor na temu

dakipro
Dalibor Jovic
Web Developer
Bergen, Norway

Moderator
Član broj: 31848
Poruke: 1792
*.adsl.beotel.net.

Sajt: norway.dakipro.com


+190 Profil

icon Re: Session- ispisivanje variable15.07.2009. u 18:23 - pre 136 meseci
Iskljuci u php podesavanjima (php.ini fajl) Registe Globals, probaj onda i vidi o cemu se radi, takodje prostudiraj rad sa i bez register globals, i kod koji imas (ili primere) koristi bez register globals. Nije bas odgovor na pitanje, ali kada to pogledas i sredis, nece te ni buniti vise ovakva pitanja ;)

 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Session- ispisivanje variable

[ Pregleda: 917 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.