Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

export/inport fajlova-DB

[es] :: .NET :: export/inport fajlova-DB

[ Pregleda: 1117 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

speedwalker
Ivan Josic
student-nezaposlen
Kragujevac

Član broj: 197415
Poruke: 3
*.credybanka.com.



Profil

icon export/inport fajlova-DB27.03.2009. u 09:18 - pre 137 meseci
Napravio sam bazu u SGL-u, zanima me kako mogu podatke koji mi se nalaze u exelu da inportujem u tebele u SQL-u
Zelim to da uradim preko aplikacije? Kako bi odprilike trebala da izgleda uskladistena procedura za to? Hvala!!!
josicivan
 
Odgovor na temu

dava
Banja Luka

Član broj: 27208
Poruke: 893



+384 Profil

icon Re: export/inport fajlova-DB29.03.2009. u 22:22 - pre 137 meseci
Ooo, dobar si posao napravio ako si SGL-u (Sydney Gamers League) napravio bazu. :)

Samo da te podsjetim da taj posao mozes uraditi preko SQL Enterprise Menager-a, odnosno DTS-a (Data Transformation Service).
Ali ako bas hoces preko aplikacije, tvoja aplikacija bi trebala da cita taj excel fajl i da paralelno upisuje u SQL u odredjenu tabelu. Znaci svodi se na citanje Excel-a i insertovanje slogova u SQL bazu.

SELECT * FROM หน่วยงานหลัก WHERE ยสันติ LIKE 'โดย%'
 
Odgovor na temu

speedwalker
Ivan Josic
student-nezaposlen
Kragujevac

Član broj: 197415
Poruke: 3
*.credybanka.com.



Profil

icon Re: export/inport fajlova-DB31.03.2009. u 09:27 - pre 137 meseci
Da Da, SGL :))) - ko radi taj igresi.
Hvala ti sto si i odgovorio. Znam za DTS, ali ipak zelim to preko aplikacije, odnosno korisnok zeli. Pokusavam da sredim to preko ADO-a.
josicivan
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: export/inport fajlova-DB

[ Pregleda: 1117 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.