Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Racunanje stringa VB

[es] :: .NET :: Racunanje stringa VB

[ Pregleda: 1576 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

DarioBH
Bosna i Hercegovina

Član broj: 86881
Poruke: 453
*.PPPoE-6740.sa.bih.net.ba.



+1 Profil

icon Racunanje stringa VB03.02.2009. u 11:19 - pre 187 meseci
Prvo da kazem strogi sam pocetnik, e sad da nastavim :)

Recimo da imam jednu kratku funkciju

Private Function Funkcija(ByVal Y)
Funkcija = Y * 3 - 1
End Function

E sad postoji li mogucnost da ovo "Y * 3 - 1" vuce iz nekog tekst boxa



i drugo pitanje. treba da u tekst boksu upisem 5+5 i na klik dugmeta u drugi tekst box ispise 10

Hvala
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Racunanje stringa VB

[ Pregleda: 1576 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.