Pici Man
HVALA NA STRUKTURI C\sys.
Da, naravno, to sto konstatujesh za Flexy spy da ne mozesh tako da iskopirash i pristupish serveru.
Jer koliko sam ukapirao, svi "SPY" PROGRAMI koji postoje, vezuju se za server, to si verovatno i video na ovim adresama. To je sigurno tako, evo konkretno primera.
Ta 6120c koja je "SPY" i koja je kupljena na adresi
http://www.spycall.it/?languag...f3f475c85982020a67e96982cf7665) radi tako sto se izabere "pilot" br. taj br. sa kojim ces da prisluskujesh druge i kome su dodeljene sve funkcije.
Kako radi, tako sto se aktivira putem SMS-a. Sa broja pilota posaljesh sms u foematu koji ti da "Prodavac" tj. server. i taj sms posaljesh na zeljeni br. koji hocesh da pratish. Znaci u 6120c mozesh da ubacish bilo koju SIM karticu i imacesh uvid u sve navedeno sta program moze. Jer kad jednom aktiirash program, putem sms-a svaki put kada promenish SIM stigne ti poruka na "pilot" br.da je promenjena kartica. Kad ukljucish, i iskljucish tel. stigne na "pilot" br. obaveshtenje.
Neverovatno sta moze.
Nego ok. to za strukture MSClient.sis to je za taj Flexy spy.
Nego ovde ima mnogo vise programcica:
Ono sto mi je nepoznato je:
cfl.exe
cid.exe
clean.exeoff1.exe
off.exe
smsi.exe
smo.exe
smsserver9.exe
sysltf.exe
Loc.exe
mmsdataprovider.dll -
To sa ti vec pisao. To je dilema meni.
Pazi, probao sam "jednostavno" preko PC Suite back up tu 6120c koja ima SPY i koja je aktivirana.
Onda uzmem drugu novu 6120c koja ima isti RM i soft.vers. i uradim Restore na tu novu.
Program to odradi, i restarujem tel. Tada tel radi 2 min. i odmah blokira sve totalno. Moram da vadim bateriju.
I ne znam sta vise da uradim.
Mislim da program koji iskopiram treba da aktiviram na serveru pod IMEI br.
Jer sta, vidi kad taj tel 6120c koji je aktiviran nije imao kredit, tada kada sam ga ukljucio i iskljucio (kako bi tada pilotu poslao izvestaj da je aktivan) tada su stigle za 10min 850sms poruka sve dok nisam dopunio racun.
Moja teorija (ispravi me ako gdesim) uredjaj, tj. tel. salje prvo "SERVERU" (taj ko je instalirao skrivene programe) info da je tel aktivan, a server salje podatak OPERATERU za zahtev da se to odradi putem sms-a. Tako da povratna inforacija koja stize na 6120c je da treba da se dopuni kredit. I to se stalno ponavlja jer se stalno trazi zahtev za to. Otprilike taj program, ima auto repli sistem. Kad ne posalji prvi put zahtev serveru, ponavlja proces svake 2-s sec. dok ne uplatite kredit.
Tako da sav taj posao omao bi smisla, kada bih ja mogao da aktiviram program preko neke "tajne" sifre (kao kod MSClient-a) ili se to odradi kod servera. Jer taj model 6120c je stigao postom od firme koja to obezbedjuje.
Imash li ideju kako zaobici to ?
I da li postoji "emulator" za tu sifru ili aktivaciju.
Ne pada mi na pamet sta uraditi.
Hvala