Problem je sledeci: Imam everton cd player koji sam skro kupio, i kad pojacam do pred kraj ili skroz do kraja pocne da mi pozadinsko svetlo na njemu trepuce u ritmu basa, t.j kad dodje na tu frekfenciju,e sad to nije jedini problem. Problem je u tome sto i muzika secne kad dodje do tih frekvencija, kao da nesto nema snage. Ja sam mislio da su mi losi zvucnici, medjutim, veceras sam kupio nove blaunpukt prednje i zadnje zvucnike od po "150w" i to nije resilo prblem. Da li je problem struje, ako jeste kako resiti? Do sada sam vezivao mnogima muziku u kolima i nisam imao problema, a sad ovo odjednom, i to meni. Sta da radim?
Kao sto rece guslac samo deblje kablove za napajanje i ne boj se. Najbolje ti je ako mozes (nisi rekao koji je auto) povuci +12v i masu direktno sa table sa osiguracima.
ljudi,primetio sam da mi cd player extra radi kad je auto ugasen,a kad je upaljen onda pocne da secka muziku! na displeju u oba slucaja zmirka svetlo u ritmu basa! ali kad je upaljen tad muzika toliko secka kao da se gasi! p.s. jos nisam jos kablove zamenio! da li je tu jos nesto problem,ne logicno mi da altenator ne moze da podmiri cd a akumulator sam,moze?