Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Izdvajanje dela stringa VB.NET

[es] :: .NET :: Izdvajanje dela stringa VB.NET

[ Pregleda: 1803 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Blue82
dipl. ecc.

Član broj: 165981
Poruke: 812
*.adsl-a-1.sezampro.yu.



+321 Profil

icon Izdvajanje dela stringa VB.NET22.11.2008. u 00:25 - pre 144 meseci
U VB6 je bilo...
Code:

string="kolica"
deo_stringa=left(string,4)


kako u VB.NET?
 
Odgovor na temu

BezPanike

Član broj: 128571
Poruke: 74



+2 Profil

icon Re: Izdvajanje dela stringa VB.NET22.11.2008. u 07:15 - pre 144 meseci
Slično:
Code:
deo_stringa = Microsoft.VisualBasic.Left(string, 4)
 
Odgovor na temu

Blue82
dipl. ecc.

Član broj: 165981
Poruke: 812
*.adsl-4.sezampro.yu.



+321 Profil

icon Re: Izdvajanje dela stringa VB.NET22.11.2008. u 08:57 - pre 144 meseci
Hvala!
 
Odgovor na temu

MarkoBalkan

Član broj: 141124
Poruke: 1624
..146.146-dsl.net.metronet.hr.



+19 Profil

icon Re: Izdvajanje dela stringa VB.NET22.11.2008. u 09:18 - pre 144 meseci
string="kolica"
deo_stringa=substring(string,1,4)

mislim da tako ide.
pogledaj substring u .net-u.
 
Odgovor na temu

Shadowed
Vojvodina

Član broj: 649
Poruke: 12671



+4666 Profil

icon Re: Izdvajanje dela stringa VB.NET23.11.2008. u 23:20 - pre 144 meseci
Code:

string="kolica"
deo_stringa=string.Substring(0,4)

 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Izdvajanje dela stringa VB.NET

[ Pregleda: 1803 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.