Da reklama ide vec 2-3 dana i neverovatno je da sto kaze kolega reklamiraju nesto a iz njihove reklame ti uopste nije jasno sta, niti to postoji zvanicno na sajtu kao neka informacija.
To je kao ona reklama "Kupuje se na trafici, a nisu novine". Ja bio ubjedjen da ce to biti reklama za kondome, samo ih kao sramota da kazu kondomi, nego ce izac sa nekim bombsticnim imenom marke. Na kraju - cigare! Jel' ima negde da se pogleda ta reklama?
Zanimljivo je da je logo u toj reklami za tu fantomsku Open ADSL uslugu isti/slican kao i logo za Open IPTV. E sad da li to znaci da mozda planiraju neke pakete IPTV + ADLS ili nesto slicno...ili im jednostavno doslo da ga nazovu sa "Open" pa da mu daju isti logo kao i IPTV..
Ma bre lupetanja, treba da dodje do novih povecanja brzina jer ih je i sbb najavio cim dobiju od ratela dozvolu za uvoz neta, pocece i sa voip-om pa ce onda telekomova strategija sa smesnim upload-om da bude izlisna. Bice nekih gadnih tumbanja osim ako se ne dogovore da zajedno taj proces malo uspore radi licne dobiti. Samo laganica, a te fore veci dl/ul samo za korisnike iptv-a je najveca glupost koju sam cuo, odmah odliv klijenata iz svih gradova osim beograda, novog sada, kragujevca i nisa.
Neko je jednom napisao da ljudi iz Telekoma redovno citaju ovaj forum...
hehe! pa mi im dodjemo kao ogledni uzorak
Malo puste buvu pa gledaju reakcije....
Zato im evo moja reakcija: DAAAAJTEEEE NAMMM BRZIIII INTERNET!!!!
Pogotovo upload!!!!!
Nadam se da sam bio jasan
Of all the things I've lost, I miss my mind the most
0
stonex
Član broj: 25873 Poruke: 642 *.adsl-1.sezampro.yu.
Ne znam sta se cudite. Moj prijatelj u Kanadi ima nkablovski net nesto malo preko 9 Mb download, a upload oko 330Kb. To je oko 30 puta manje. Tako da sve te vike tipa dajte nam 1:2 ili 1:3 ili4 nisu nba mestu.
Zvao sam Telekom i oni stvarno nemaju pojma.Kazu da se reklama odnosi na vec pomenuto povecanje od 1. novembra.Kad sam rekao da to sto je navedeno u reklami nema veze sa onim od 1.novembra(gde je povecanje 50 ili 0%) a ne prelazak na visi paket ,rekli su da su reklamu pravili u Bg pa nemaju pojma a ja sam pricao samo sa zenom u centrali u Cacku.Zasta li su placeni?