Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

checkBox Iščitavanje problem??

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: checkBox Iščitavanje problem??

[ Pregleda: 1897 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

jsrmaksa
Sektor24

Član broj: 95425
Poruke: 61
*.smin-1.sezampro.yu.



+2 Profil

icon checkBox Iščitavanje problem??27.10.2008. u 17:59 - pre 147 meseci
Imam formuUnos za unos podataka u Sql 2005 bazu! Na formi mi postavljen checkBox1,u bazi gde se on upisuje je tip polja BIT!Ako je checkBox1 cekiran vrednost u bazi je 1 ako nije vrednost je 0!
U formi formaCitaj, zelim da se iscita vrednost checkBox1 iz baze!Da se prikaze cekiran ako je vrednost 1 ondosno da nije cekiran ako je vrednost 0!
Ako neko moze da mi pomogne kako da iscitam vrednost!!
Hvala Unapred!
 
Odgovor na temu

jsrmaksa
Sektor24

Član broj: 95425
Poruke: 61
*.smin-1.sezampro.yu.



+2 Profil

icon Re: checkBox Iščitavanje problem??27.10.2008. u 18:44 - pre 147 meseci
Nasao sam resenje!!

checkBox1.Checked = Convert.ToBoolean(DS.Tables[0].Rows.ItemArray[8]);
Pa ako nekome zatreba!
Samo treba biti uporan i docices do resenja!
Pozzdrav
 
Odgovor na temu

MarkoBalkan

Član broj: 141124
Poruke: 1624
..143.171-dsl.net.metronet.hr.



+19 Profil

icon Re: checkBox Iščitavanje problem??01.11.2008. u 12:05 - pre 147 meseci
ovo mozs rijesiti tako, ako u grid dodas kolone i sosijelis imena souce kolona u dataproperty, i kad za kolonu u gridu stavis da je checkbox polje kad punis automatski se čekira.

isprobano i radi 100 %.
 
Odgovor na temu

jsrmaksa
Sektor24

Član broj: 95425
Poruke: 61
*.smin-1.sezampro.yu.



+2 Profil

icon Re: checkBox Iščitavanje problem??01.11.2008. u 19:37 - pre 147 meseci
@MarkoBalkan

Hvala!!!
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: checkBox Iščitavanje problem??

[ Pregleda: 1897 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.