Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Očitavanje temperature sa senzora

[es] :: C/C++ programiranje :: Očitavanje temperature sa senzora

[ Pregleda: 4211 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

uss
Danguba

Član broj: 192329
Poruke: 19
217.71.49.*



Profil

icon Očitavanje temperature sa senzora31.08.2008. u 23:28 - pre 169 meseci
Zna li neko kako pročitati temperature sa senzora u računaru.Mislim na temperaturu procesora CPU-a,GPU-a,diska itd.U mom slučaju riječ je o senzoru Winbond W83627EHF.Matična ploča je AsRock AM2NF6G-VSTA,procesor Athlon 64 3000+,grafička POV 8600GT.Da li ovaj senzor očitava temperature sa svih ovih uređaja.Pokušavao sam sa raznim programima ali svi su imali ili manjak ili višak opcija.Želio bih napraviti jednostavan i pregledan program koji prikazuje samo temperature.Može implementacija u C,C++,Visual Basic.
 
Odgovor na temu

glorius
Damir Nikolic
C++ developer
SR

Član broj: 4366
Poruke: 428
212.200.238.*

ICQ: 208550327


+14 Profil

icon Re: Očitavanje temperature sa senzora01.09.2008. u 10:51 - pre 169 meseci
Imas COM interface WMI ( Windows Management Instrumentation ). Nisam radio sa tim, probaj da oguglas sa ovim...
EOF
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Očitavanje temperature sa senzora

[ Pregleda: 4211 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.