Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

datagridview??? refresh?

[es] :: .NET :: datagridview??? refresh?

[ Pregleda: 2125 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

klokan1234

Član broj: 181969
Poruke: 27
*.teol.net.



Profil

icon datagridview??? refresh?08.08.2008. u 17:49 - pre 160 meseci
imam datagridview koji u jednoj koloni ima checkbox...
problem se javlja kada cekiram neki checbox on prikaze da je cekiran ali ne promijeni vrijednost za taj red...
ali ako kliknem na recimo dugme koje ne radi nista tada je vrijednost promijenjena
kako da simuliram ovaj klik tj izlazak iz datagridview kontrole ili neko drugo rjesenje???
 
Odgovor na temu

dava
Banja Luka

Član broj: 27208
Poruke: 893



+384 Profil

icon Re: datagridview??? refresh?08.08.2008. u 20:35 - pre 160 meseci
E to je bila mana i u VB6. Probaj nakon toga pozvati:
Code:

System.Windows.Forms.SendKeys.SendWait("{DOWN}");

Odnosno preci u sledeci red ili predhodni, zavisno od trenutnog polozaja.




[Ovu poruku je menjao dava dana 08.08.2008. u 21:47 GMT+1]
SELECT * FROM หน่วยงานหลัก WHERE ยสันติ LIKE 'โดย%'
 
Odgovor na temu

Pharos
Pančevo

Član broj: 20664
Poruke: 1029
*.adsl-a-1.sezampro.yu.



+2 Profil

icon Re: datagridview??? refresh?09.08.2008. u 08:42 - pre 160 meseci
A šta ako imamo samo 1 red?
77 77 77 2E 65 73 6E 69 70 73 2E 63 6F 6D
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: datagridview??? refresh?

[ Pregleda: 2125 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.