Citat:
jablan: Ovo su gluposti, hiljade ljudi teraju poslednji Ubuntu sa FF3 i Flešom bez problema.
pa nisu bas gluposti. Flash, pogotovo u banerima, tjera FF na rusenje. Meni je to bilo 100 puta. Ono otvaras neki forum 10 puta na dan, i odjednom se srusi. Ucitas ga ponovno, i nista. Razlog su neki flash baneri, ali nisam u to ulazio dublje (jer FF ima dobar recovery) tako da ne znam koji tocno baneri. Ovo je ujedno i razlog sto ne mislim da je do flasha.
Evo upravo sada sam kliknuo na reply, i FF je bio siv jedno 15tak sekundi i onda se link otvorio. Ovo sivilo je uobicajeno u Ubuntuu i to sistem signalizira da je program u non-responde stanju. Odmah sam pogledao top komandu i uopce nisam vidio nikakav flash da je u vrhu. Stovise bili su uobicajeni programi.
Drugi razlog zbog cega mislim da je ili do FF-a ili do Ubuntua je taj sto se ovaj problem najcesce javlja kada s lijeve strane zelim kolapsirati neki boomark folder da bih pristupio linku u njemu. Tada browser posivi i cesto ga moram killati.
I na kraju, cini mi se da cu morati cekati novi ubuntu jer ovo sa FF-om mi je bilo i u beta verziji 3.0. Ali bas nesto mislim da je ovaj 8.04 nesto "ukakio"...
...