ademare
Član broj: 151475 Poruke: 8397
|
Pisao sam pre neki dan da mi je Tini poslao Katastrofa paket, dva Predmenta fali pola, za one otvarane nek im bude. Takodje sam napisao i da nisam optimista po pitanju njihove nazovimo je podrske.
Kakav paket takva i Podrska . KATASTROFA. Ono sto sam im prvo napisao i slikao prvo je dospelo do neke Glupace Holly , stvarno su jadni sa tim izmisljenjim imenima. Ona naravno nije razumela o cemu se radi , ako ne zna Engleski, nije valjda Slepa da ne vidi slike , pa je ukapirala da su mi poslali pogresnu boju !!!!! A inace sam narucio dva u dve razlicite boje, samo te dve boje i imaju, pa kako je onda moguce da bude pogrsna boja ?!?!? Iako je pogresno razumela , pocela je da ucenjuje da napravim novu poruzbinu od 20 $ !!!! Evo sad cu , kako da ne.
Kad sam odbio, onda se javila Lilly i kao sve ce biti u redu i cim bilo sta narucim poslace sta nije u redu. Ja napravim porudzbinu od 9 $ to sam nameravao i pre ovoga, kad Medjutim. Danas se opet javlja Lilly preko mejla, posle porudzbine , ponistava ono sto je juce obecala i nudi nekakve TD poene. Kakvi teski prevaranti . Nista rekao sam joj lepo da me je prevarila i da sam zbog njenog mejla napravio porudzbinu , koju cu sada zato sto ona menja obecanje, morati da ponistim.
Ponistiti poruzdbinu kod TD nije bas lako, nisam siguran ni da sam uspeo. Kao korisnik moze da ponisti sam samo ako ne pise processing, a posto to ispisu odmah cim prime novac, znaci nikako.
Ajde na Chat. Tu mi se javi Timmy pa me prvo isledjuje sta i kako, on ima zapisano od one prve Glupace da je u pitanju pogresna boja !!! Pa kad sam njemu sve objasnio , on me prebacuje kod Sunshine ???!!!!
Kod ove zadnje nije bilo mnogo price, nego je posle 10-tak minuta nemosti navodno ponistila poruzbinu, sto se jos uvek ne vidi u order Manageru. Tako da nisam siguran ni da su ponistili i da ce vratiti novac. O tom nekom drugom prilikom.
Ali jedno je sigurno, TD nece videti vise ni jednog mog centa. Sto je najgore od svega, trebali su da mi izazdju u suret za dva puta po pola $ , nisam trazio cele refundacije, vec da posalju samo one delove sto fale. Naravno da mi nije stalo za $. U BGD se ne zalim ni kad mi crkne u garanciji nesto od 10 Eura, mrzi me da idem po radnjama i da se natezem za toliko sa prodavcima, ali kada se oni Ciganisu za toliko, necu ni ja da im oprostim to.
[Ovu poruku je menjao ademare dana 07.04.2013. u 13:25 GMT+1]
|