Napravio sam se pametan i resio da kupim novu memoriju za mog Meka. Hteo sam da kupim na slepo al ajde prvo sam odneo u prodavnicu i kad sam video da je procitao i da radi, uzeo sam je. E ko za inat cim sam doneo meka kuci digne se sistem lepo, al cim se malo optereti zabode i mora da se gasi na dugme. Tako vise puta zaredom. Ajde, izvadim ja memoriju, vratim staru, sve radi normalno. Ubacim opet novu, proverim sa Techtool-om, kaze sve je ok, proverim za svaki slucaj sa memtestom ono pukne. Reko uvalili mi shkart, zovem, zamenim (fini prodavci), donesem, opet ista prica. Sad, dal je moguce da nekompatibilnost znaci da ga pusti da se digne sistem al cim pocne da koristi tu memoriju on zabode?
E da, inace memorija je jako cudna, prvi put sam je video u zivotu. Transcend (e da, reko oba su amerikanci napravljeni u tajvanu valjda ce se sloze :) 512mb 144pin pc133 32Mx8 CL3, al nikad nisam video sodimm koji izgleda ovako.
Ima li neko predlog sta da radim, il da samo probam nekom da je prodam kome radi? Steta, ima garanciju i sve :(
Sta da kazem a da zvuci pametno...