Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

kalendar u flashu

[es] :: Flash :: kalendar u flashu

[ Pregleda: 2236 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

hvlareta
Aleksandar Vlahovic
BG

Član broj: 28213
Poruke: 55
*.dynamic.sbb.rs.



Profil

icon kalendar u flashu03.06.2008. u 18:10 - pre 178 meseci
Potreban mi je kod koji pravi aktivnim kalendar u flash prezentaciji , dakle ja iportujem kalendar flash-ov iz komponenti ali hocu uz xml da mu dodelim da kada kliknem na datum da mi otvori sta imam zakazano za taj dan da li neko ima predstavu
i drugi problem koji me buni "swf u swf" dakle pravim stranicu i imam gotovu zezalicu swf koja je interaktivna. kako da taj swf implementiram u pocetni?
 
Odgovor na temu

kelja

Član broj: 70429
Poruke: 1416
77.46.179.*



+35 Profil

icon Re: kalendar u flashu03.06.2008. u 21:18 - pre 178 meseci
Prvo pitanje:
http://www.flashjuggler.com/pr...sh-Calendar-Component-AS2.html

(nisam nasao jeftinije - 10$ ;-))

Drugo pitanje: loadMovie() metod ili vec neki drugi.
 
Odgovor na temu

hvlareta
Aleksandar Vlahovic
BG

Član broj: 28213
Poruke: 55
*.dynamic.sbb.rs.



Profil

icon Re: kalendar u flashu05.06.2008. u 15:53 - pre 178 meseci
nije mi cilj to da kupim ili nesto sl. ja hocu da kalendar iz flash-ovih komponenti ucinim kativnim
 
Odgovor na temu

hvlareta
Aleksandar Vlahovic
BG

Član broj: 28213
Poruke: 55
*.dynamic.sbb.rs.



Profil

icon Re: kalendar u flashu05.06.2008. u 20:36 - pre 178 meseci
http://www.bathbands.co.uk/calendar/

ovaj link sve govori hocu da povezem kalendar dateChooser-a i textbox
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: kalendar u flashu

[ Pregleda: 2236 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.